Nyt päästäänkin osittain ehkä puuduttavaankin tekstiin, koska nyt ei tule mitään kuvia :'D Mutta näin se vaan on. Öö. Niinjoo, ite oon kyllä huomannut, että noita fanituksia tuppaa joskus tulemaan ja menemään.

Aloitetaan nyt vaikka ihan alusta asti. Kuten jotkut ehkä tietävät, olin aika pitkään Bratz-fani ja Winx-fani myöskin. Bratz-fani ehkä pdiempään, kun innostuin niistä tokaluokalla, vaikka en aluksi pitänyt niistä. Bratz-fanituksessa oli kyllä vähän ylämäkiä ja alamäkiä innostuksen suhteen, mutta tulihan noita Bratzeja ostettua 45... Winx-fanituksessakin oli innostumisen suhteen ylä- ja alamäkiä. Tuli hankittua Winx-nukkeja, vaikka aluksi inhosin niitäkin. Taisi tuo inhoaminen vain kääntyä päälaelleen :D No, Winx-nukkeja ei oo niin paljoa. Noin vuosi sitten toi Winx-innostus alkoi jäädä siinä keväällä, mutta pidin yhä Winx-blogia, joku varmaan muistaa sen... Bratz-fanitus alkoi tossa syksyllä jäädä, vaikka seiskaluokan aikana tuli hankittua kaks Bratzia. Nyt ne fanitukset sitten ovat jääneet.

Anna Abreu-fanituksesta voisin sanoa, että se alkoi kunnolla vasta 8. huhtikuuta 2008, kun rekisteröidyin viralliselle Anna Abreu-foorumille. Sitten se Winx-blogin pito alkoi jäädä, kun forkalla tuli oltua aika lailla. Tässä fanituksessa ei oo ollu niin paljoo ylä- ja alamäkiä, aika tasaista on ollut vaikken koko ajan kuuntelekaan Annaa. Ja nyt on ehkä jäänyt tuo pahin pakko-saada-kaikki-Anna-jutut-vaihe pois. Jokainen pikkulehtileike ei oo enää ihan niin tärkee.

Kausittainen fanitus sitten. Voisin sanoa melkeinpä, että omalta osalta kausittainen fanitus tarkoittaa Code Lyokoa. Pari vuotta sitten näin telkkarista jonkun jakson, ja aluksi en tajunnut koko hommaa, mutta niin siihen jäi koukkuun. Mutta kun ei tullut uusia jaksoja, katsominen lopahti. Ja sitten jossain vaiheessa fanitus jatkui - ja tyssäsi. Ja nyt taas on jatkumassa, kun Code Lyokoa alko tulla telkkarista - Sub Juniorilta - taas! Mitään Code Lyoko-krääsää en oo hankkinut, mutta tarinoita oon kirjottanu kaks ja meneillään on kolmas - se on eräänlainen uusi sukupolvi-tarina :) Houkutus-fanituskin on aika kausittaista, Potter-fanitus samoin. High School Musical-fanituskin lukeutuu tuohon kategoriaan.

Anna Abreu-fanitus on kyllä antanut paljon, ja en oo fanittanut mitään muuta laulajaa tai bändiä samalla lailla, pienempänä tykkäsin kyllä paljon Tiktakista. Ja vaikka oli uus Idols, Anna ei unohtunut mun mielestä, koska uskon itse estäneeni itseäni alkamasta fanittaa muita, ettei Anna-fanitus jää. Mulla toi Anna-fanitus nimittäin syrjäytti Katri Ylanderin musiikin kuuntelun vähän, mutta kuuntelen Katrin musiikkia toki vieläkin!

Sen lisäksi, että fanitan noita asioita, tykkään joistain bändeistä ja laulajista ilman mitään fanitusta. Kuten Katri Ylanderista, Tiktakin musiikista vaikka Tiktak lopetti, Tiktakista soolouralle lähteneestä laulajasta Petrasta, Indicasta, Anna Puusta, vähän Rihannasta. 

Kiitos, jos joku luki ja jaksaa kommatta.