Hahhah, tulin nyt kirjottamaan. Mutta vaihteeks lempiasioista : DD

Aloitetaanpa kengistä. Lempikengät ovat kyllä ehdottomasti mustat threesixtyn tennarit, ne valkoiset converset, mustat Adidaksen lenkkarit ja ne gladiaattorisandaalit. Toivottavasti tulee tilaisuus käyttää vielä tänä vuonna noita gladiaattorisandaaleita.

Sitten lempimusiikkiin. Lienee turhaa mainita, että lempilaulajani on Anna Abreu. Se on varmaan tullut esille kiitettävän hyvin, että ei siitä sen enempää. Kuuntelen lisäksi Katri Ylanderin, Anna Puun, Petran, Tiktakin, Indican ja Maija Vilkkumaan musiikkia.

Ja lempikirjat. Potterit aivan ykkösenä, niin parhaita kirjoja <3 Feeniksin kilta on kyllä luettu niin monesti, että kirja alkaa olla luetun näköinenkin. Ja sitten Houkutus-kirjasarja. Juu. Paras osa oli ehdottomasti Epäilys. Breaking Dawnista en tykännyt. Ja sitten Tuija Lehtisen Laura-sarja ja Mirkka-sarja on kanssa hyviä. Ja kaikki ne kirjat Pieni talo preerialla jne. Ja L.M. Montgomeryn kirjat. Ja nyt oon lukenut kirjat Pikku naisia, Viimevuotiset ystävämme ja Pikku miehiä ja luen parhaillaan kirjaa Plumfieldin pojat. Nämä kirjat on kirjoittanut Louisa M. Alcott. Ja sitten Frances H. Burnettin kirjottama kirja Pikku prinsessa on tosi hyvä. Sweet Valley High-sarja on kanssa hyvä. Hyviä kirjoja on niin paljon, etten listaa nyt enempää : DD

Lempielokuvat. Suurin osa Pottereista on elokuvana ihan hyviä, mutta kirjaan verrattuna moskaa. Feeniksin kilta on täysi pohjanoteeraus. Puoliverinen prinssi on elokuvista paras, mutta kirjaan verrattuna ei mitään. Twilight on ihan hyvä leffa, mtuta kirja on parempi. Kielletty hedelmä on kanssa hyvä elokuva, samoin Myrsky. Kannattaa katsoa : D Ja High School Musicalit ovat hyviä.

Lempinettisivut. Tuskinpa kukaan pitää suurena ihmeenä sitä, että virallisella Anna Abreu-keskustelufoorumilla tulee oleskeltua paljon, ja samoin yhdellä Code Lyoko-foorumilla. Ne eivät ole varsinaisia ns. nettisivuja, mutta keskustelufoorumeista parhaita.

Lempi-tv-ohjelmat sitten. Idols, vaikka sitä ei tulekaan johonkin aikaan. Suomen huippumalli haussa, vaikka sitäkänä ei tule. Suomen huippis on ainoa huippumalli-sarja, jota olen kunnolla seurannut. Code Lyoko. Sitä ei aina muista katsoa, mutta kunnia tallentavalle digiboxille. Siinä ne vissiin sitten ovatkin, lempiohjelmat siis.

Lempiaine koulussa! Nyt vedetään tämäkin aihe esille, hehhee. Englanti ja äidinkieli ehdottomasti. Ruotsi on ihan kivaa, mutta ei kuitenkaan pääse lempiaineekseni. Ehei. Englanti ja äidinkieli siis.

Lempinäyttelijät. Heh, vielä tämä lista. Vanessa Hudgens, Emma Watson, Evanna Lynch. Bonnie Wright. Eiköhän siinä ole tarpeeksi, eikö vain :D