Hyvinpä tuossa kappaleessa Music everywhere välittyy välillä se, miten musiikki kyllä on välillä kaikkialla. Pop pop and I don't care, as long as I'm on the air and music is everywhere... Mutta niinhän se onkin. Kuuntelen musiikkia oikeastaan aina, kun olen tietsikalla. Ei just nyt tuu mieleen kertaa, jollon en ois kuunnellu, paitsi joskus aikaisin aamulla jolloin ei voi, ettei herätä muita... ;) Mutta kuuntelen musiikkia päivittäin, ainakaan ei tuu mieleen päivää, jollon en ois kuunnellu, paitsi ehkä joskus kesällä... Mutta yleensä siis kuuntelen tietsikalla musiikkia, joskus mankasta. Joskus taas automatkoilla, kun levyt on mukana ja sitten joskus mp3:lta. Se ei ainakaan häiritse muita, jos kuuntelee mp3:lta musiikkia. Olis nytkin aika hiljaista, jos en kuuntelis musiikkia.

Lisäksi on vielä tajuttoman paljon bändejä ja artisteja, joita kuunnella, joten jos kyllästyy johonkin kappaleeseen, aina löytyy joku toinen, jota kuunnella. Viime aikoina oon kuunnellu aika paljon Anna Abreuta (yllättäen) ja Rihannaa. Mielialastahan se riippuu, että mitä musiikkia milloinkin kuuntelee. Tänään aiemmin kuuntelin vähän Chisua (:

Aina ei jaksa kuunnella pelkästään Anna Abreuta. Ja onhan tässä muitakin hyviä, joita kuuntelen useammin tai harvemmin: Haloo Helsinki!, Rihanna, Katri Ylander, Maija Vilkkumaa, Petra, Tiktak, Anna Puu. Jenni Vartiaista ei oo muuten tullut aikohin kuunneltua, eikä Vanessa Hudgensia... Ja sitten on se Damen (se missä se Tiktakin Emppu on, tai oli, en tiiä onko sitä bändii enää...), jota en myöskään oo aikoihin kuunnellu. Sit on jtn. McPölyy ja tollasii, mitä oon ehk joskus pienempänä kuunnellu :D Ja Stellan yks levyki löytyy. Ja ai niin, Irinaa myös (:

Nyt soi Anna Abreun Letting Me Go. Se on jotenkin ihana kappale (: iTunesin 25 kuunnelluinta-listas on just Anna Abreuta, Haloo Helsinkiä, Irinaa, High School Musical 3-soundtrackia, Petraa ja PMMP:tä (:

Ja aina välillä soi päässä jokin kappale, tai aika usein. Joskus joku tosi ärsyttävä, mutta välillä myös joku hyvä. Mutta se ärsyttää, jos päässä soi joku kappale, mitä ei kokonaan muista. Joten tosiaan, music is everywhere.

EDIT//Joku oli kirjottanu kommentteihin mun nimimerkillä, mutta poistin sen kommentin. Jos joku siis näki sen ni en kirjottanu sitä (eli siin luki jotai jos et lopeta häiriköimistä niin...). En ikinä uhkailis netis ketää