Ruotsiahan se siinä, koru-sanan taivutus ;) Eli tässä esittelen muutamia korujani. Ensiksi pahoittelut laadusta, supermakrolla ei-niin-hyvässä valossa... Ensin itse tekemiäni koruja.

Tämä ensimmäinen koru on tehty sellaisista puuhelmistä. Ihan mukava rannekoru tästä tuli, tein tämän kai joskus joululomalla.

Nämä helmet ovat jostain askartelukerhon (johon joskus kuuluin) kuukausipaketista. Tästä rannekorusta tuli ihanan värikäs ainakin omasta mielestäni, tein tämän kesällä -09.

Tämän korun tein eilen. Helmet löytyivät kotoa, täältä kun löytyy kaikenlaisia korutarpeita.

Tää rannekoru/ranneke tuli tehtyä mustasta leveästä kuminauhasta ja kultaisista paljeteista, seiskaluokan aikana joku ilta.

Nyt kaulakorujen pariin (: Tein tämänkin joskus, varmaan viime vuonna, en muista. Nahkanauha ja tuo "kivi" tulivat jossain jännässä paketissa, jossa oli siis tuossa nahkanauhassa kiinni metallirengas, jossa oli noita "kiviä" kiinni.

Helminauha, jonka tein joskus joululomalla ja jonka tekemiseen meinasin kyllästyä...

Tässä korussa on nyt siis se rengas, jossa niitä "kiviä" oli. Nahkanauha on kai joskus ostettu Tiimarista.

Tämänkin kaulakorun "kivi" on siinä renkaassa roikkuneita. Tämän tein eilen.

No niin, nyt postaus on jo venynyt... Ja asia on taidettu saada kerrottua. Tässä voikin miettiä blogin tulevaisuutta - ja keksiä kaikkia hauskoja ideoita. Ruotsin minikurssikin tuli tässä mieleen. Katsotaan sitten ;)