Jo noo, ei liene jäävän epäselväks mistä kappaleesta otsikko on... Täällä minä vaan kirjoitan (taas) ja on vähän nälkä, mutta mutta.

Tänään käytiin katsomassa se Liisa ihmemaassa. 3D-lasit tosin ei oo mikään unelma silloin kun omistat itse lasit. Takkikin sitten meni elokuvan jälkeen rikki... No jaa, se oli kyllä jo menossa rikki. Parempi että meni rikki silloin, kuin jonain pakkaspäivänä vaikka koulussa ;o Niinpä käytiin ostamassa uusi takki. Ja käytin Vilkun lenkillä.

Kohta vois syödä jotain ja juoda teetä. Oon alkanut tykätä teestä (hunajalla ja sokerilla..), mutta sitä ei kyllä tuu juotua kuin joskus, kuten vaikka viikonloppuisin. Vedenkeitin oliskin aika kova sana!

Ja palataanpa otsikkoon... Mmmh, kokeisiin lukeminen alkaa taas. Ensi viikolla saadaan takaisin enkun ja ruotsin kokeet, eiköhän ne menneet ihan hyvin (: Ne oli muuten jo ennen lomaa...

Aurinko paistaa ♥_♥ Ehkä se kevät vois jo alkaa tulla, kun tieltä on sulanu vähän lunta ja olin pihatiellä näkevinäni jotain maata sen lumen alta! Näitä lumia ei tarvittaisi enää huhtikuussa tai varsinkaan vappuna... No ehkä ne ennen kesäkuuta suvaitsevat sulaa.