Olen jo selittänyt nykyisistä suosikkibändeistäni/-laulajistani joskus, mutta en sitä, milloin aloin tykätä vaikkapa Haloo Helsingistä.

Aloitetaan kuitenkin Maija Vilkkumaasta. Muistaakseni jo kolmannella luokalla saatoin kotona lauleskella Ei:tä, tai oikeastaan sen kertosäettä. Ja vielä väärin. Tosin saatoin lauleskella sitä toisella luokalla... Maijaa tuli silloin kuunneltua jonkin verran, en nimittäin ole edelleenkään ainoa, joka tässä talossa Maijaa kuuntelee. No, Maijan levyjä on tullut kuunneltua harvemmin tai useammin. Muistan joskus pienempänä hukanneeni yhden levyn, ilman koteloaan. Se levy kai löytyi tulostimen takaa... Maaliskuussa 2007 kävin äidin kanssa Maija Vilkkumaan konsertissa. Sittemminkin olen siis vielä Maijaa kuunnellut...

Sitten Haloo Helsinki!. En ole varma, mikä oli ensimmäinen kappale, jonka Haloo Helsingiltä kuulin, se oli joko Perjantaina tai Jos elämä ois helppoo, mutta luulen sen olleen Perjantaina. Aloin syksyllä tykätä Jos elämä ois helppoo-kappaleesta ja sitten ostettiin Haloo Helsingin toka levy, eli Enemmän kuin elää. Ja siitä se tavallaan alkoi... Kävin marraskuussa Haloo Helsingin keikalla ja sain Haloo Helsingin ekan levyn joululahjaksi. Helmikuussa kävin myös katsomassa Haloo Helsinkiä.

Sitten voisi lyhyesti kertoa, miten aikoinaan aloin tykätä Tiktakista ja Indicasta. Ensin Tiktak. Sain Tiktakin Ympyrää-levyn joululahjaksi joskus, en muista milloin, ja siitähän se alkoikin. Meillä oli kai ennestään yksi Tiktakin levy, mutta sittemmin hankittiin Tiktakin aiempia levyjä sekä tietysti viimeisimmät levyt. Olin vissiin 2006 katsomassa Tiktakia Joensuussa Tuuliajolla-konsertissa. Sitten Indica. Laulettiin viidennellä luokalal koulussa Ikuinen virta-kappaletta ja siitä se alkoi, meillä oli Indican eka levy ja muutkin hankittiin, ja tässä talossa on muitakin Indicasta tykkääviä.

Tässä postauksessa alkaa olla sen verran pituutta, etten enää ala Anna Abreusta, Katri Ylanderista tai muista enää selittämään. Mutta mitä bändejä/artisteja te olette fanittaneet, tai vain kuunnelleet? Olisi kiva kuulla (: