Jep, eli vaihteeksi joku muu aihe kuin ne minun perusaiheet... Otsikko Tiktakin kappaleesta Muututaan. Kaikkihan me muututaan... Keksin tässä loistavan (tai "loistavan ja loistavan") esimerkin: esimerkkinä vaikkapa musiikkimaku. Itse kuuntelin pienempänä Tiktakkia ja vähän Maija Vilkkumaatakin. Sitten tuli Anna Abreu. Kuuntelin kyllä silti muutakin musiikkia, satunnaisesti esimerkiksi Rihannaa ja Vanessa Hudgensia. Lisäksi onhan tässä vuosien varrella ollu sellaisia, mitä on tullut satunnaisesti kuunneltua... Jenni Vartiainen, Chisu, PMMP, Irina, Katy Perry, Katri Ylander. Katri Ylanderia kuuntelin joskus itse asiassa enemmänkin. Sitten on Kristiina Brask, jota on tullut kuunneltua satunnaisesti. Ja Petraa, joka lähti soolouralle Tiktakin jälkeen.

Nyt uusin bändi, jota aloin jo viime syksynä kuunnella, on Haloo Helsinki!, joka itse asiassa on jo lempibändinikin. Lisäksi viimeaikoina on tullut kuunneltua enimmäkseen suomenkielistä musiikkia (Haloo Helsinki!, Maija Vilkkumaa, vähän Jenni Vartiaista ja Petraa yms.) ja Anna Abreun musiikin kuunteleminen on jäänyt vähemmälle.

Lisäksi pukeutumistyylikin on muuttunut... Pakko myöntää, että ihmettelen joskus sitä, mitä vaatteita käytin esimerkiksi viidennellä tai kuudennella luokalla. Ja pienempänä en kauhean mieluusti pukenut mekkoja ja hameita, nyt tekisi mieli käyttää niitä (: