Niin luki Pedigreen muovikassiin, jossa kuljetin eilen kahta koiranlelua. Olin nimittäin eilen - ja tänään - Joensuussa koiranäyttelyssä. Omaa koiraahan sinne ei ole vielä vietäväksi - Vilkku on sekarotuinen ja Miru on paitsi liian nuori käymään näyttelyissä, myös turkiltaan virheellinen. Palataanpa kuitenkin tuohon Pedigreen muovikassiin... Näyttelyssä (kuten näyttelyissä aina) oli erilaisia myyntikojuja. Pedigreen kojusta ostin kaksi koirien pehmolelua, jotka vinkuivat. Kaksi lelua nimittäin sai viidellä eurolla. Ajattelin aluksi, että Miru saa molemmat lelut, mutta äiti sanoi, että kesällä tuleva sheltti voi saada toisen - ja Miru toisen. (Miru sai leijonan, koska on kuulemma hieman leijonan näköinen!)

Olihan siellä myynnissä kaikenlaista. Näyttelyihin kannattaa aina varata rahaa mukaan, sillä aivan varmasti löytyy jotain kivaa. Alla eräs lelu, jonka ostin sille kesällä tulevalle sheltille.

Eilen olin katsomassa shelttejä - yllättäen, mutta käväisin myös katsomassa collieita - ja näkyihän siellä mm. saksanpaimenkoiria. Tänään katselin shelttejä ja saksanseisojia ja kävin vilkaisemassa mäyräkoirakehää. Eilen ostin kaksi kaulapantaa... Kun siellä yhdessä kojussa oli sellainen juttu, että yhdestä korista sai hihnoja/pantoja 1 €/kappale. Ostin niitä kaksi... Ne eivät varmasti käy sille sheltille pienenä, kun ne mahtuvat Mirulle...

Molempina päivinä lisäksi satoi vettä. Olihan minulla sateenvarjo, mutta siinä oli vähän reikiä... Ja tulevaisuudessa, jos ja kun käytän sitä shelttiä näyttelyissä, pitää muistaa KUNNOLLINEN ISO sateenvarjo ja lisäksi jotain, millä peittää koiran nylonhäkki... Onkohan joku luonnonlaki, että jos näyttely on raviradalla, pitää sataa vettä? Toisaalta viime syksynä näyttelyssä ei kai satanut vettä... En muista. Tänään ostin myös sille sheltille LUXO-strassipannan. Sen luulisi olevan tarpeeksi pieni, kun se ei mahdu Mirulle.

Enkä toki voi vastustaa mammuttipostausta, joten kirjoitan vielä Mirusta. Se tykkää nukkua Vilkun vieressä... Ja joskus se tuntuu tahallaan kiusaavan Vilkkua! Tänään Miru riehui sisällä, joten sille oli annettava puruluu, ettei se repisi lattialla olevia sanomalehtiä. Vilkku muuten tykkää välillä käydä Mirun pedissä nukkumassa ;)

No, eipä tässä sen enempää, joten kirjoitellaan taas ensi viikolla.