Jep, eli enemmän aikaa myös bloggaamiseen. Todistus oli paljon parempi kuin osasin kuvitellakaan, ja hämmästyin kyllä todella huomatessani, etten ollut saanut yhtään seiskaa tai huonompaa - oli pari kymppiä, sitten ysejä ja kaseja. Varsinkin liikan numeron nouseminen kasiin oli todella positiivinen yllätys, samoin matikan numeron nouseminen kasiin. Ruotsi nousi kymppiin. Sekin yllätti minut, sillä odotin kyllä ysiä koenumeroiden (9½, 10-, 10-) perusteella odotin ysiä. Saksakin oli kymppi. Olihan niitä yllättäviä numeroita... Keskiarvokin nousi kivasti.

Nyt sitten tuntuu, että ysiluokalla nuo numerot eivät saisi pudota - siinä riittää haastetta. Liikalla ei olisi väliä, mutta esimerkiksi uskonto oli ysi, vaikken odottanut sitä, samoin terveystieto. No, jotain haastetta sinne ysiluokalle. Aika on kyllä mennyt kovin nopeasti. Ajatella, että vuoden kuluttua saadaan päättötokarit. Kamalaa, kun aika menee nopeasti... Seiskaluokka ja nyt tämä kasiluokka menivät ohi todella nopeasti. Vastahan sitä oltiin ala-asteella... Elokuussa palataan sitten kouluun levänneinä ja virkeinä.

Äsken ulkona satoi vettä ihan kunnolla. Lisäksi siellä on viileää ja tuulista - miksei edes loman alussa voisi olla kesäistä? Pääsisi kuvaamaan kasveja... No, jos sää muuttuisi aurinkoisemmaksi, voisin lähteä kuvaamaan voikukkia ja sellaisia kasveja, jotka jo kukkisivat... Alla oleva kuva on viime kesältä. Viime kesä oli niin hyvä, että tästä kesästä on pakko tulla vielä parempi.

En sitten mennytkään tänään pyörimään kaupungille... Taidanpa odottaa juhannuksen jälkeisiin alennusmyynteihin, niin voi sitten hyvällä omallatunnolla ostaa jotakin. Sain tänään Indican A Way Away-levyn, joka muuten on tosi hyvä! Ostettiin Anttilasta, maksoi 19.95 euroa - ja tässä on jopa bonuskappale sekä bonus-DVD.

Mutta nähdään taas piakkoin. Hyvää kesää ja myös lomaa kaikille lukijoille!