Juu, otsikko Anna Abreun kappaleesta Walking On Water. Vaikken enää Annaa fanitakaan, innostuin kuuntelemaan Annan kakkoslevyä eli Now:ta ja pakko sanoa, että miksi, miksi olen ajatellut, että Just A Pretty Face? on Annan paras levy. Now on ainakin tällä erää suosikkini... Jokin Just A Pretty Face?:n biiseissä on ehkä vähän samaa joka biisissä. Now:lta on pakko mainita huippuhyvinä Come Undone, Perdoa-Me, No Estragues El Momento ja Walking On Water.

No, joka tapauksessa se on mielestäni Annan paras ja ehkä jollain tapaa "annamaisin" levy, jota eka levy ei ihan ole ja jota kolmas ei ole. Mutta asiasta toiseen... Tänään ostin Seppälästä kaksi kynsilakkaa, ja mikä yllätys, Miss Selene-merkkiä. Täältä siis löytyi jo ennen noita sellainen vaaleanvihreä ja myös vaaleansininen. Tuo punainen muuten on mielestäni aivan ihanan värinen.

Olen myös huomannut, että tuntuu, etten voi kirjoittaa postausta ilman jotain kuvaa... Lähiaikoina alan varmaan opetella käyttämään meidän vanhaa järkkäriä, niin katsotaan, millaisia kuvia saan sillä. Mutta hei, seuraavaan kirjoituskertaan! (: