Innostuin taas selailemaan PetNetStorea ja siellähän on vaikka mitä hyödyllistä. Tämä kyllä houkuttelisi... Muttei ehkä tänä kesänä, ja esteitä pystyy pihalla väsäämään vaikka mistä... Eikä pentuja saisi pistää hyppimään, joten... Putken voisi jostain hommata. Pujottelukepitkin olisivat ihan kivat, mutta niitäkin pystyy tarvittaessa tekemään pihalle vaikka mistä. Aktivointipelit HHC Gamble Box, HHC Roulette ja HHC Solitaire houkuttelisivat hieman... Mutta pitää miettiä, ennen kun ostaa. Gamble Box voisi kyllä olla hyvä, mutta toki nuo muutkin voisivat.

Sitten kaikki koirien lelut näyttävät niin ihanilta... Ei voi mitään, mutta eihän nyt kaikkea kivaa voi ostaa. Eilen näin Citymarketissa myös erilaisia koiranleluja - myös sellaisen hauskan leijonan, joka vinkuu. Siis pehmolelu. Ei sellainen, mikä Mirulla jo on. Miru kylläkin tykkää vinkuvista leluista...

Mutta sateesta Miru ei tykkää... Tänään käytin sitä pihalla, eikä se tehnyt mitään, mutta kyllä se sitten sisälle pissasi... Välillä Miru kyllä riehaantuu helposti. Joskus se haukkuu telkkarille... Mutta alkaa olla aika lähteä blogitekstin ääreltä, joten seuraavaan kirjoituskertaan! (: