Tänään sain nukuttua jopa n. kello 9.30 asti. Pienenä en varmaan ikinä nukkunut niin pitkään, aina piti herätä aikaisin - lastenohjelmat kun tulivat niin aikaisin. Nykyisin en seuraa lastenohjelmia, mutta joskus olen sattumalta nähnyt, millaisia lastenohjelmia tulee - ja todennut, että silloin, kun olin itse pieni, tuli parempia ohjelmia.

Pienenä katsoin ainakin Kaukametsän pakolaisia. Se sarja ei enää mene telkkarissa - ainakaan Suomessa, eikä sitä ole ilmeisesti saatavilla DVD:näkään... Se oli hyvä, mutta viimeinen jakso jäi aina näkemättä, kun jostain syystä se viimeinen jakso meni aina eri aikaan kuin muut jaksot normaalisti. Sitten minulla on jotain hämäriä muistikuvia Matka maailman ympäri 80 päivässä-sarjasta. Ja kun tuolla Wikipediassa lukee, että se on tullut suomenkielisenä myös vuonna 2000, niin luulenpa, että katsoin sitä silloin. Ja oi, tuollahan lukee, että sarja tultaisiin uusimaan syksyllä 2010...

Sitten katsoin kaikkia tyypillisä muitakin lastenohjelmia, joita tuli. Videoilta katsoin Halinalleja - ja tietenkään silloin ei ollut myynnissä mitään niihin liittyviä oheistuotteita. Silloisista kirjasuosikeista täytyy mainita Barbapapa, josta ei silloin ollut mitään oheistuotteita... Voi voi. Ja voi kun nykyisinkin tulisi yhtä hyviä lastenohjelmia kuin ennen. Muistan myös jonkun Taavi-tonttu-sarjan...

Tulipas tuostakin selitettyä pitkästi. No jaa... Kunpa sää muuttuisi lämpimämmäksi, niin pääsisi rannalle. Alla kuva, joka on yllättäen otettu viime kesänä.

Alkoi tehdä kauheasti mieli Helsinkiin, joten ehkä heinäkuussa voisi mennä sinne ostoksille ja Lintsille... Ja eiköhän tästä ala olla aika raahautua pois blogitekstin ääreltä.