Ja koulun alku lähenee aina vain. Keskiviikkona sitten olisi tarkoitus suunnata sinne. Nyt on onneksi kaikki tarvittavat tavarat. Sain eilen JanBoots-merkkisen repun, tykkään siitä tosi paljon. Sinne näyttää mahtuvan paljon kirjoja, mikä on ehdotonta plussaa. Kännykkätasku tosin on repun sisällä - siitä ainoa miinus. Olen myös saanut Converse-penaalin ja ostanut täytelyijyä, kaksi pyyhekumia ja läksyvihkonkin. Täytelyijykynä on viime vuodelta - miksi ostaisi uuden sellaisen kun vanhakin on ehjä? Joitain täytelyijyjä oli vielä viime vuodelta jäljellä, mutta ne kuluvat aina älyttömän nopeasti.

Viime vuotinen kansio käy ihan hyvin, laitoin jo todistuksenkin siihen, ettei se varmasti unohdu keskiviikkona... Sitten vain miettimään, mitkä vaatteet laitan kouluun silloin. Se, millainen ekan jakson lukkari tulee olemaan, jännittää hiukan. Toivottavasti ei ole mitään neljään asti olevia päiviä... Eniten odotan jo saksaa... Mitähän siitäkin on muistissa kesän jälkeen? Yhteiskuntaoppi alkaa... Toivottavasti se on kivaa. Kasilla hissa oli lempiaineeni, mutta ysillähän sitä ei enää ole, harmi. Muita aineita ei sitten taida alkaakaan.

Sitten vain yritetään pitää numerot samoina, kuin mitä ne olivat kevättokarissa. Tosin liikan numerolla ei ole kauheasti väliä... Se tokari oli vielä parempi kuin odotin, joten se tulee tietämään töitä, että ruotsi ja saksa pysyy kymppeinä, että matikka ei putoa seiskaan ja että muutkin aineet pysyvät niinä numeroina, mitä ne olivat.

Tässäpä nyt kuvat repusta ja penaalista.

Tavallaan odotankin koulun alkua ja onhan se kuitenkin vika vuosi peruskoulua... Sitten pitää alkaa miettiä lukioita (amiksessa ei ole oikeastaan mitään, mikä kiinnostaisi minua). Senkin takia olisi hyvä, jos päättötokarista tulisi hyvä. Joo, mietin päättötokariakin, vaikka koulu ei ole edes alkanut ja joulutokariinkin on vielä aikaa.