Viimeistä lomapäivää sitten viedään. Ulkona tuulee jonkun verran ja vettäkin on tullut. Ulkona on ollut mukavan viileää. Tosin se sade ei ole kivoin asia... Huomisellekin näköjään luvassa sadetta ja +21 astetta lämmintä. Tosin se on kyllä mukavampi kuin jonkun 30 asteen helteet. Toivotaan nyt, ettei tule ukkosta.

Sitten pitäisikin alkaa miettiä, että mitä huomenna oikein pukee päälleen. Sateenvarjon voisikin etsiä reppuun tai sitten käydä tässä joskus ostamassa. Ei ole kovinkaan huono homma kuljettaa sateenvarjoa mukana, eihän sitä koskaan tiedä, jos sade yllättää...

Välttämättömiä ostoksia ei enää ole (paitsi ehkä se sattenvarjo?), jos ei lasketa koirien tavaroita. Kunhan se H&M:n tilaus sitten tulisi...

Tänä vuonna olisi sitten tosiaan työskenneltävä numeroiden kanssa, mutta ei siitä enää sen enempää. Suunnan muutos tai ei, olen miettinyt uutta hiustyyliä - vaikkapa lyhyttä, nämä hiukset eivät ole vuosiin lyhyttä nähneetkään. Väri olisi varmaan tuttu punainen - tai ehkä tummanruskea.

Tätä huonetta pitää alkaa loppuviikosta siivota, kaikki tavarat kun eivät ole ihan paikoillaan. Seinillekin pitäisi laittaa julisteita tai jotain. Tulostin eilen ottamiani keikkakuvia, joita laitan seinälle. Lisäksi minulla on joitain julisteitakin tallessa.