Tänään oli taas kerran aika tavallinen koulupäivä. Koulun jälkeen ostin Suomalaisesta kirjakaupasta koulukalenterin (3.95 €). Se mahtuu reppuun näppärämmin kuin Demi-kalenteri, joten siihen voi merkata kaikki koepäivät yms. Mietiskelin tänään myös täällä aika lähellä olevien lukioiden hyviä ja huonoja puolia.

Keskiviikkona sitten kampaajalle... Onneksi noita värjäysideoita on paljon ja olen päättänyt, millaiset hiukset tahdon. Olen taas (varmaan sadatta kertaa) alkanut miettiä, ottaisinko korvikset. Onneksi sitä ei tarvitse päättää vielä.

On muuten aika tylsää, kun laittaa julisteet seinille maalarinteipillä (teippi on julisteiden takana jännästi, tajusitteko?), niin heti ne putoavat. Laitoin eilen julisteita seinille ja tänään niitä on jo pudonnut. Pitäisiköhän laittaa enemmän teippiä? Sinitarraa en aio käyttää, koska siitä jää julisteisiin rumat rasvatahrat, muuten sitä ehkä voisikin käyttää, kun ei ole tapetteja. Nastoja ei tuohon seinään edes saa, ellei sitten käytä vasaraa - ja sitten julisteet repeävät, kun yrittää saada ne pois seiniltä. Niitä julistetarrojakin on kokeiltu, ne kyllä kestävät, mutta sitten on hankala saada julisteet pois seiniltä...