Niin sitä kai sitten parhaat ideat tulevat tylsyyden keskellä. Päätin listata viisi kiinnostavaa jasiaaa viisi lemppariasiaa.

5 kiinnostavaa

1. Vieraat kielet
Tykkään koulussakin eniten kielistä. Kolmosluokalla ekan enkun tunnin perusteella inhosin enkkua, mutta myöhemmin aloin tykätä siitä - se sujui jotenkin helposti. Kielet ovat olleet jokseenkin minulle jotenkin helppoja. En kai tykkäisikään niistä, jos ne eivät olisi aika helppoja. Haluaisin osata vielä ainakin ranskaa...

2. Historia
Kiinnostuin tästä kunnolla vasta kasiluokan syksyllä, enkä kyllä seiskallakaan inhonnut hissaa, vaikka ala-asteella inhosin. Jokin siinä vain kiinnostaa - sehän on vaikuttanut nykyaikaankin. Lukiossa sitten on onneksi taas hissaa, harmi vain, kun ysillä ei ole.

3. Koirat
Koirista olen tykännyt pienestä asti ja koirakirjojakin löytyy kiitettävästi. Lisäksi meillä on koko elämäni ajan ollut joku koira.

4. Lukeminen
Lukemisestakin olen tykännyt pienestä asti ja suosikkikirjat on tullut luettua useita kertoja ja joistain kirjoista sen lukemisen määrän saattaa huomatakin.

5. Kirjoittaminen
Taas asia, josta olen tykännyt pienestä pitäen. Tai ainakin siitä asti, kun opin kirjoittamaan. Ala-asteella kirjoitin enemmän, yleensä tarinoita ja joskus jopa runoja, joille nyt nauran vedet silmissä. Kirjoitan vieläkin joskus joitain tarinoita tai runoja, jos on sellainen fiilis, että tekee mieli kirjoittaa.

5 lempparia

1. Rock-, pop rock- ja pop-musiikki
Musiikkia kuuntelen tosi paljon. Viime aikoina olen kuunnellut erityisen paljon Maija Vilkkumaata.

2. Salmiakki ja muut hyvät karkit
Monet salmiakit ovat hyviä ja en osaa listata yhtä lempparikarkkia, mutta karkkikaupasta ja Citymarketin irtokarkkihyllystä löytyy tietyt suosikit, joita on aina pakko saada, jos ostaa karkkia.

3. Farkkulegginsit
Kesällä tuli käytettyä farkkulegginsejä ja ostettiin nyt jopa uudetkin. Ne ovat mielestäni mukavammat kuin farkut.

4. Valokuvaaminen
Tykkään valokuvata milloin mitäkin. Se riippuu ihan siitä, onko mitään kuvattavaa. Koiria tulee kuvattua aika paljon. Minulta löytyy Olympus 850 SW, joka on se kamera, joka on usein mukanani joka paikassa - keikoilla, matkoilla, missä vain. Lisäksi käytän meidän vanhaa järkkäriä joskus, mutta tykkään siitä digipokkarista enemmän.

5. Demi & MissMix
Demi on ehdoton lempilehteni ja MissMix tulee heti perässä. Tilaan molempia ja ne ovat täynnä kiinnostavia juttuja.