Koska ei ole tapahtunut mitään erikoista enkä ole tehnytkään mitään erikoista, päätin tehdä koulupostauksen...

Olen 9. luokalla ja sen olen varmaan jo maininnut, samoin kuin sen, että aion mennä lukioon peruskoulun jälkeen. Se lukiokin on jo tiedossa. Numeroiden kanssa saakin tänä vuonna olla tarkkana, koska monissa aineissa painotetaan erityisesti tätä vuotta. Tänä vuonna ei ole hissaa, mikä on mielestäni harmi, koska tykkään siitä. Ne numerot, jotka saatiin hissasta viime keväänä, tulevat päättötokariin. Sain hissasta ysin. Tänä vuonna ei myöskään ole kässää, kotsaa (koska en ottanut sitä kasille ja ysille valinnaiseksi), kuvista eikä musiikkia. Niistä kaikista sain kasin, mutta musiikin kasi yllätti silloin seiskaluokalla, koska luulin saavani seiskan...

Lempiaineekseni uskaltaisin mainita saksan ja ruotsin. Tosin joskus ei meinaa tulla mitään mieleen muuten kuin saksaksi... Äikkäkin on kivaa, vaikken kieliopista kauheasti pidäkään. Tosin äikästä (ja muistakin kielistä) kielioppi jää minulle helposti mieleen. Ruotsistakin muistan niiden verbien taivutusmuodot yleensä kokeessa ulkoa enkä sen taivutusluokan numeron perusteella.

Liikka ei ole koskaan kuulunut lempiaineisiini. Matikkaa vihasin syvästi ala-asteella, mutta yläasteella sen suhteen alkoi mennä jo paremmin. Fyssa ja kemiakaan eivät kuulu ihan suosikkeihin, tosin kemia on ehkä mielestäni kivempaa. Bilsa on ihan kivaa, mutta mantsaa en voi kutsua miksikään lemppariksi. Yhteiskuntaopista ei ole vielä muodostunut kunnollista mielipidettä...

Teen kokeissa joskus tyhmiä huolimattomuusvirheitä, vaikka osaisinkin asian... Muutaman kerran olen lukenut tehtävänannon väärin, jolloin voi lähteä pisteitä. Kerran enkun kokeessa piti kirjoittaa ilmaisuista lauseita, mutta kirjoitin pelkät ilmaisut enkuksi... Ja samassa kokeessa oli joku käännöslause, missä sähläsin myös lukemalla väärin. Kyseisestä kokeesta tuli 8½. Kielistä oletan yleensä saavani yli 9-, joten sen takia se kasi vähän harmitti... Mutta jos matikasta tulee kasi, olen tyytyväinen. Kaikki riippuu aineesta.

Kokeisiin aloitan normaalisti lukea tarpeeksi ajoissa ja riippuu aineesta, millä tavalla luen. Bilsasta, mantasta, fyssasta ja kemiasta saatan kirjoittaa muistiinpanoja ja luen tietysti kappaleet. Kielistä luen kappaleet ja kertaan sanat ja kieliopit. Matikasta kertaan teoriajuttuja ja saatan tehdä tehtäviä.

En myöskään inhoa koulua. Siellä on ihan kivaa. Olin eilen poissa koulusta ja oli aika tylsää... Lisäksi en halua jäädä jälkeen missään aineessa.