No, ei tuosta viimeisimmästä postauksesta liene vielä kuluneen kamalan paljoa aikaa, vaikka tavallaan siltä tuntuukin. Onnistuin saamaan syysflunssan ja eilen se oli ehkä pahimmillaan, joten tänään en ole ollut koulussa. Onneksi flunssa tuntuu olevan lähtemään päin.

Katsoin tänään Indican Precious Dark-musiikkivideon ja pakko sanoa, että en osaa kuvailla sitä kuin ehkä yhdellä sanalla: vaikuttava. Nuo Indican uusimmat videot ovat mielestäni kiistatta parempia kuin aiemmat. Tänään on tullut kuunneltua musiikkia ja pelattua Xboxilla. Musiikista tulikin mieleen, että olisi mahtavaa saada joskus joku Paramoren levy. Olen kuullut joitain Paramoren kappaleita, eivätkä ne ole huonoja. Tässä kuussa oltaisiin vissiin menossa katsomaan Anna Puuta Järvenpäähän ja lokakuussa Irinaa Varkauteen, eikä sittenkään Kajaaniin. Sitten on nähty livenä kaksi, jotka todellakin haluan nähdä livenä.

Alla olevassa kuvassa elokuun ostokset. Hello Kitty-meikkipussi H&M:ltä 3 €, se oli jossain missä oli muitakin aletuotteita (muutama meikkipussi ja jotain koruja kai), mutta näin noita meikkipusseja myös normaalihintaisina (4.95 €) muiden Hello Kitty-tuotteiden luona. En tiedä saako tuosta hiuspannasta miten hyvin selvää, mutta sekin on H&M:ltä - maksoi 2.95 €.

Vasemmassa laidassa oleva pipo on Seppälästä (5.95 €), ja nuo huivit ovat Seppälästä. Ne ovat ne huivit, joista kerroinkin jo aiemmin: kun Seppälässä oli se "Ota 2 maksa 1"-juttu alennustuotteilla. Eli molemmat olivat 3 €, joten yhteensäkin maksoin niistä kolme euroa.

Huivien välistä ei erotu kauhean hyvin se kalenteri, jonka ostin Suomalaisesta kirjakaupasta. Se maksoi 3.95 €. Toisen huivin nurkan luona näkyvät hämästi tuo purkki sekä huulikiilto ja tuo musta rajaustussi. Se purkki on Citymarketista, jotain hiusvahaa, Löytöjä-korista ja hintaa oli 4 € sellaisella alennustarralla. Kun avasin purkin kotona ekan kerran, huomasin, että jotkut olivat ilmeisesti testanneet sitä kaupassa. Itse en ole sitä ehtinyt kunnolla testata.

Tuo musta juttu, joka ei erotu kovin hyvin muuten kuin sen vihreän jäljen perusteella, on Lumene Natural Coden Chubby Eyeliner-rajaustussi. En muista hintaa. Se on ollut tosi hyvää ja lisäksi sitä on helppo laittaa. Sen vieressä (voiko sanoa, että vieressä?) on Lumenen huulikiilto, jonka hintaa en muista.

Kuvasta puuttuu rauhanmerkkirannekoru, jonka ostin Lindexiltä. Se maksoi n. 4 euroa. Siinäpä ne kaikki sitten olivat.