Vihdoin taas bloggaamassa. Eilen palattiin reissulta, jonka "pysäkit" olivat Helsinki, Järvenpää ja Porvoo. Helsingissä ehti kierrellä mukavasti Forumilla ja vähän Kampissa ja lisäksi vähän Stockmannilla ja Sokoksella. Isadora Graffiti Nailpolish-kynsilakkoja en löytänyt, mutta ehkä niitä saa täältäkin jostain... Ostin itselleni H&M:ltä mustat legginsit, joissa on toisessa lahkeessa kolme rauhanmerkkiä (n. 10 €) ja DIVIDED-rusettipinnisetin, johon kuului kaksi pinkkiä pienillä vihreillä palloilla ja kaksi mustaa valkoisilla palloilla (3.95 €). Porvoossa ostin Suosikki-lehden ja muut ostokset olivatkin Netalle (mm. talutushihna ja vähän herkkuja).

Helsingistä mentiin sitten paikallisjunalla Järvenpäähän, missä Anna Puulla oli illalla konserttisalikeikka. Sali oli melkein täynnä. Anna lauloi aivan ihanasti. Oli jo aikakin nähdä Anna kunnolla livenä, ekan kerran kun näin Annan livenä vuonna 2008 kun silloiset Idols-finalistit jakoivat nimmareita Joensuun Clas Ohlsonilla ja esittivät Hyvää yötä ja huomenta-kappaleen.

Alla olevassa kuvassa yksi lukuisista Helsingin puluista. Niitä oli kyllä paljon.

Forumilla oli ihan kiva kierrellä, mutta en sitten löytänyt oikein mitään enkä kuvannutkaan oikein mitään.

Järvenpäässä

Ja sitten itse Anna Puu. Anna esitti kappaleet (järjestyksestä ei mennä takuuseen!) Sahara, Onnen viipaleet, Sinä olet minä, Ennustaja, Vuoroin vieraissa, Anna ja merikarhu, Ruusunen, Linnuton puu, Melankolian riemut, Palava tuuli, Idän hitain, Kun olet minun, Kolme vuodenaikaa, Riko minut, C'est la vie, Yksityisjuttu (cover), Kaunis päivä ja Pieni ja hento ote (cover). Tuossa listassa ovat siis myös ne kolme, jotka Anna veti encorena. En muista niitä ihan tarkasti, mutta kaksi niistä oli Pieni ja hento ote sekä Kaunis päivä.

Maisemaa Porvoossa.

Porvoossa yhä edelleen.

Sieniä puistossa Porvoossa.

Silta Porvoossa.