No, käväisin tänään siellä Anttilassa, mutta en malttanut kierrellä kunnolla... Sitten suuntana oli karkkikauppa ja vielä Citymarket. Citymarketista löysin Netalle puruluita. Kun pääsin kotiin, käytin Netan lenkillä. Lomahan tässä nyt on alkanut ja huomenna suunnataan jälleen Netan kanssa tokoilemaan, mutta ensi viikolla ei ole mitään tokojuttuja tai mitään muutakaan.

Tämä kuva on otettu kylläkin tänä aamuna, kun käytin Nettaa ulkona.

Toivottavasti lumet ei heti sulaisi... Mutta tietysti ne sulavat, vaikka kukaan ei varmaankaan tykkää kamalasta loskakelistä. Otin talvikengät käyttöön, kun tennarit eivät soveltuneet säähän. Mutta mitä niillä talvikengillä vielä? Olinkin jo unohtanut, miten helposti niiden nauhat aukeavat itsestään... Huhhuh.

Torilla oli joku MammuttiHirren mainostusjuttu ja tällainen "mammutti". Senkin päälle oli ehtinyt sataa lunta, hahhah.

Metsässä oli ihan kiva kävellä Netan kanssa, vaikka sormet meinasivatkin välillä jäätyä. Mutta minkäs teet, kun vasta lumen tultua huomaat kymmeniä kivoja valokuvauskohteita metsästä.

No, tästä kuvasta ei kyllä juuri käy ilmi, millaisia ne puruluut ovat... Mutta niistä oli tosiaan -30% kassalla, koska jossain lapussa taisi lukea, että ne poistuvat valikoimasta ja siksi niistä saa alennusta. Maksoivat yhteensä neljä euroa, ei paha. Toisessa on sellaisia "rullia" ja toisessa niin sanottu "ydinluu".

Kuvassa iki-ihana pieni Netta-shelttini, joka on päässyt siis aloittamaan tokon. Katsotaan nyt, miten edistytään.

Ja tässä alla vihdoin H&M:ltä tulleet vaatteet. Niitä onkin odotettu koko viikko. Tuo raidallinen mekko oli alennuksessa ja kai jotain kahdeksan euroa. Tuo neulepusero oli hinnaltaan 14.95 euroa. Nyt on sitten sekin ihana saatu.