Flunssan kourissa. Ei tosin ole enää niin pahana flunssakaan kuin eilen, mutta riittävästi nenä tukossa silti. Hyihyi. Ei yhtään kiva.

Eilen ei ollut kovinkaan herkkua mennä flunssaisena Helsinkiin. Juna lähti ihan ajallaan, mutta matkalla juna pysähtyi suunnilleen keskelle ei mitään ja kuulutettiin, että veturissa on tekninen vika. Joku juttu oli mennyt siellä rikki (en todellakaan muista mikä) ja piti odottaa lupaa lähteä jatkamaan matkaa ilman sitä laitetta. Lopulta sitten päästiin liikkeelle ja 50 km/h vauhdilla mentiin Kouvolaan, jossa veturi sitten vaihdettiin. Matka jatkui, mutta koska myöhässä oltiin, jouduttiin melko lähellä Helsingin päärautatieasemaa odottamaan raiteen vapautumista.

Sitten sitä syötiin Memphisissä ja lopulta oli shoppailuaika. Paitsi ettei ollut shoppailufiilistä, kiitos flunssan. Mahaankin sattui ja yskitti hirveästi. Ostin Gina Tricotista vyön (7.90 €) ja Alepasta mehupullon ja Suosikin. Kampissa ostin K-Marketista mehujään lievittääkseni kurkkukipua.

Lopulta joskus neljän jälkeen syötiin Mäkkärissä. Söin juustohampurilaisen ja join omenamehun ja sitten kierrettiin Forumissa vähän ja mentiin asematunneliin. Kirjatorilta ostettiin matkalukemiseksi kaksi kirjaa.

Hukkasin toisen lapaseni Forumiin. Yhden lapasen voimin sitten asemalla kierrettiin ja ihmeteltiin, kunnes päästiin junaan sisään. Kyseisen vaunun ovista toinen ei toiminut ja WC oli epäkunnossa. Ainakin päästiin istumaan. Eipä tuokaan juna ollut ajoissa, mutta ei onneksi paljoa myöhässä. Oltiin joskus yhdentoista jälkeen perillä ja olin yrittänyt jo nukkua junassa. Voin kyllä huoletta sanoa että oli ihanaa päästä taas kotiin.

Nyt sitten yskin täällä tietokoneen äärellä. Käytin Netan pienellä hihnalenkillä, koska sillä on nyt juoksuaika meneillään. Lenkin jälkeen sitten heti takaisin sisälle niistämään nenä. Tänään pitää kerrata vähän ruotsia, koska sanat olisi hyvä opetella maanantain kokeeseen.