Nyt ei ole ollut varsinaisia kiireitä. Ensi viikolla olisi kaksi koetta, mutta niihin ehtii lukea. Mitään erikoista ei taaskaan ole tullut tehtyä, yllättäen. Mitä nyt pitäisi Seitsemän veljestä kahlata loppuun, koulussa kun luetaan sitä.

On ollut kylmä. Varsinkin aamulla tuntui, että jäätyisin. Lasit huurussa, ihanaa. Mikä siinä on, kun kunnollisesta takistakin huolimatta tuntuu kylmältä. Kevät ja kesä, tulkaa jo!

Viikonloppuna tein Netalle manttelin, josta voi lukea lisää Netan blogista, jos kiinnostaa. Herännyt ompeluinto ja loppuneet kunnolliset kankaat, hiphei. Puhumattakaan ompelukoneen käyttämisen hankaluudesta, kun ei ole koulussa tekstiilityön tunneilla juurikaan istuttu.

Tänään kävin Hesburgerilla syömässä pitkästä aikaa. Pitkästä ja pitkästä. Joulukuun lopussa käytiin juu, mutta silloin söin patongin. Ja oli se tämänpäiväinen kerta eka kerta tänä vuonna, enkä muista, milloin tätä ennen söin viimeksi hampurilaisen, joten tästä voi päätellä, miten muisti taas pelaa.

Lisäksi haikailen uusista farkuista. Must have. Muita vaatteita ei oikeastaan tarvitakaan, mutta farkut kylläkin. Pillifarkut. Farkkulegginseissä kun en tarkene tässä säässä.