Just niin. En asu missään isossa paikassa, eikä se oikeastaan haittaakaan. Ainakin on metsää ja pääsee näkemään järvenkin, eikä tosiaankaan kaupunkimaisemaa joka puolella.

Mikä sitten olisi unelmien kaupunki/kunta? Joku pieni paikka jossain isommassa, että kaikki olisi riittävän kaukana ja lähellä samaan aikaan. Metsää, jossa ulkoiluttaa koiria, upeita valokuvausmaisemia ja silti välillä kaupunkimaisemaa. Kivoja kauppoja edes muutamia, joku tosi hyvä lemmikkieläintarvikekauppa... Juuri näin. Vai onko niin sittenkään?

Onhan noita Suomen kaupunkeja tullut kiitettävästi nähtyäkin. Turussa en tosin ole käynyt, tai jos olen, niin olen ollut tosi pieni silloin. Jyväskylässä oli joku Hilarius-hiiri-paikka. Tai varmaan on vieläkin. Ja sitä rataa. Mikkeli - Visulahti. En jaksa edes listata kaikkia paikkoja, missä on tullut käytyä. Enkä muistakaan kaikkea. Pakko tunnustaa, että en ole käynyt kertaakaan Vaasassa tai missään sillä suunnallakaan, eikä Lapissakaan ole tullut käytyä.

Helsinki nyt on vähän jokavuotinen vierailukohde... Kivaa vaihtelua, mutta en tiedä, haluaisinko silti asua siellä. Kivoja kaupunkeja ja kuntia Suomessa on varmasti riittämiin. Kunnista Tuusniemen kunta on jäänyt kivasti mieleen, kun Haloo Helsingillä oli viime kesänä siellä keikka ja kun mentiin Kuopioon ja tultiin Kuopiosta, bussi koukkasi Tuusniemen kautta. Ai miten niin muistelin kesän keikkaa sillä hetkellä?

Nyt on kyllä mahdotonta sanoa, minne sitten joskus pyrin opiskelemaan. Katsotaan sitten, mikä kiinnostaa ja niin poispäin.