Eilen sitten illalla kului Idolsia katsellessa ja Kuopion koelaulut siellä olivat meneillään. Missasin tosin jakson alkuosan saunomisen takia, mutta koko jakso on kai nauhoitettu (tai tallennettu, VHS-videoita kun tämä talo ei ole vuosiin nähnytkään). Pitäisi vaan jaksaa katsoa. Aina tuppaa jäämään myöhempään ne tallennetut jaksot, mutta minkäs teet. Sunnuntaina sitten ilmeisesti Idolsissa vuorossa Rovaniemen koelaulut.

Vielä ei ole ketään tiettyä ennakkosuosikkia, mutta se tyttö, joka lauloi Maija Vilkkumaan biisin Hiuksissa hiekkaa, oli mielestäni hyvä. Koelauluissa on vaan välillä itse paha sanoa, kuka voisi olla hyvä kun ei tiedä, kuka siinä vaiheessa vielä menee jatkoon. Mutta elämä on ja on niitä suosikkeja ennenkin löytynyt sitten semifinaalivaiheessa. Jospa tänä vuonna jaksaisi katsoa kaikki jaksot, eikä jättää koelaulujakaan katsomatta (näinhän päätin vuonna 2008 mutta koelaulujen katsominen vähän lipsui).

Nyt on onneksi ihanasti viikonloppu eikä minkäänlaisia velvollisuuksia, mitä nyt huoneen siivoaminen. Suunnitelmissa on taas vähän kaikenlaista ja saa nähdä, mitä toteutuu ja mitä ei. Ideoita kun tulee ja menee.

Yhteishakukin lähestyy. 28.2.-18.3. Jospa siinä aika alkuvaiheessa laittaisi sen hakujutun menemään, niin ei tarvitsisi murehtia. Ainevalintakortti se tässä enemmänkin huolestuttaa. Siis se, että osaanko valita tarpeeksi valinnaisia (ei niitä kyllä ekalle vuodelle taida paljoa ollakaan) ja niin poispäin. Mutta kylläpä se siitä.