Eilen olisi ilmeisesti jonkun ennustajat mukaan tapahtua maailmanloppu. Kello 18 eri puolilla maailmaa olisi pitänyt alkaa maanjäristyksiä... Vai niin. En suhtaudu maailmanlopun ennustuksiin vakavasti, koska niitä tuntuu olevan jatkuvasti... Eikös vuonna 2000 pitänyt olla maailmanloppu? No, tässä sitä ollaan. En usko maailmanlopun tulevan todellakaan lähivuosina, enkä varsinkaan usko koko maailmanloppu 2012-juttuun.

Tänä viikonloppuna on ollut ihana sää ja hyvä niin. Tämä lämpötila kyllä kelpaisi koko kesäksi minulle. Mutta varmasti ne liian kuumat hellepäivätkin tulevat ja silloin(kin) tunnetusti istutaan tietokoneen edessä sen sijaan, että ottaisi aurinkoa ulkona. Katsotaan, uinko tänä vuonna enemmän kuin kerran. Rusketun aika helposti, mutten pala koskaan ja aurinkorasvaa ei tulekaan usein käytettyä... Viime kesänä kävin peräti kerran ottamassa aurinkoa, mutta normaalisti en jaksa makoilla auringossa.

Onkohan alkuviikon puheenaihe Islannin tulivuorenpurkaus, josta on jo iltapäivälehtien nettisivuilla? Väkisinhän tästä tulee viime vuosi mieleen, kun silloin tulivuorenpurkaus laittoi lentoliikenteen täysin sekaisin. Pakko sanoa, että ihan hyvä, etten matkusta lentokoneilla... Lentokokemukset jäävät toistaiseksi siihen, kun olin puolitoistavuotias. On tässä vielä aikaa.