15.6.
Aamupalan jälkeen lähdettiin Saksaan Neuschwansteinin linnaa katsomaan. Ensin jonotettiin lippuja ja sitten käveltiin sinne linnan edustalle, koska ei jaksettu odottaa bussia. Linnan edustalla sitten odotettiin, koska linnaan pääsi tutustumaan vain ohjatuilla kierroksilla ja piti odottaa, että oman kierrosryhmän numero tulisi näkyviin. Kierroksella opastus oli englanniksi ja kierros kesti n. 35 minuuttia. Siinä linnassa muuten riitti portaita!

Palattiin takaisin Landeckiin, joskin matkalla ihana rakas navigaattori aiheutti pienimuotoista sähläämistä. Landeckissa shoppailtiin vähän ja mentiin sitten majoitukselle. Tavalliseen tapaan käveltiin sieltä illemmalla keskustaan, ajatuksena mennä Schwarzes Adleriin syömään. Mutta eipä mennytkään niin kuin suunniteltiin, sillä se ravintola oli juuri sinä päivänä kiinni - Ruhetag. syötiin lopulta Sternseessä, jossa oli syöty ensimmäisenä iltana Landeckissa. Sternseen jälkeen mentiin vielä käymään Zapa-nettikahvilassa. Sen jälkeen käveltiin majoitukselle.

16.6.
Aamupalan jälkeen oli aika heittää hyvästit Itävallalle ja lähteä Saksaan kohti Adenauta. Matkalla oli muun muassa tunneleita vuorten läpi ja myös ruuhkaa. Alpit siis jäivät taakse ja käytännöllisesti katsoen koko päivä istuttiin autossa. No, ainakin kuusi tuntia auton mittarin mukaan.

Adenaussa mentiin hotellille ja lähdettiin syömään Ristorante Pizzeria Giuliaan. Sieltä harhailtiin jonnekin kysymään, olisiko siellä jäätelöä. Lopulta kuitenkin palattiin Giuliaan, missä syötiin jäätelöt... Juuri näin.

17.6.
Aamulla lähdettiin hotellista Nürnburg Ringille. Kuljettiin siellä ympäriinsä ihmetellen ja käytiin katsomassa kauppoja. Lopulta löytyi tie katsomoon ja katsottiin Renaultien harjoituksia, kunnes lopulta lähdettiin Mindeniä kohti.

Matkalla Mindeniin oli vähän väliä ruuhkaa, mutta lopulta päästiin kuitenkin perille hotellille. Tavalliseen tapaan lähdettiin etsimään pizzeriaa, tällä kertaa respan tytön ohjeiden mukaan. Tultiin Mindenin keskustaan ja löydettiin Ristorante La Scala, jossa sitten syötiin ja erittäin tavalliseen tapaan käveltiin taas kerran hotellille.