Viimeinen osa Saksa-postauksista - ostokset.

Kynsilakkaostokset. Hintoja en todellakaan muista, mutta ostin samalla kerralla kaikki paitsi Essence Colour & Go Nail Polish ja Catrice Ultimate Nail Lacquer. Eli koko kynsilakkaostokset lukuun ottamatta noita kahta äsken mainittua maksoivat 14,50 € ja nuo kaksi mainittua taisivat maksaa yhteensä alle neljä euroa. Kaikki kynsilakkatarvikkeet ostin Landeckista Müller-tavaratalosta.

Essence Nail Art Stampy Set sisältää leimasimen, kuviolaatan ja scraperin. Tästä tulee muuten mieleen se Konad-leimasinlakkajuttu, mutta niitä ei itselläni ole.

Essence Nail Art Stampy Designs yksi kuviolaatta. Bongasin noita erillisiä laattoja Mülleriltä tuolloin vain kaksi, joten valitsin kivemman. 01 Have Fun luki pakkauksessa, mutta netissä se oli joku muu. No jaa.

Essence Nail Art Stampy Polish näitä oli kolmea väriä - musta, valkoinen ja hopea, joten päätin ostaa mustan ja valkoisen

Essence Nail Art Magnet tällä pitäisi saada jotain kuvioita kynsiin, kun käyttää Essence Nail Art Magnetics-lakkaa (ostamani Nail Art Magnetics-lakka on sävyä 02 hex hex!)

Essence Nail Art Twins kaksi lakkaa, joista toista laitetaan alle ja toista (kimaltelevaa) päälle. Tuo ei-kimalteleva on sävyä 08 Gabriella ja kimaltava 08 Troy.

Essence Colour & Go Nail Polish tämä on nopeasti kuivuvaa, tuli testattua. Sävy 38, Choose Me!

Catrice Ultimate Nail Lacquer yksi lakka, joka ei ole Essencen. Sävy 380 Forget-Me-Not

Toppi C&A-kaupasta Landeckista, hintaa oli 9 €. Sama toppi Mindenin C&A-kaupassa maksoi 12 €...

Puserot C&A-kaupasta Landeckista. Molemmat olivat alennuksessa ja maksoivat 5 €/kpl.

Neuschwanstein-avaimenperä ja lehmänkelloavaimenperä. Kumpikin 5 €.