Oikeasti, eikö tämä ala jo olla tarpeeksi? On aivan liian kuuma. Luulisi jo, että ulkona on tarpeeksi kuuma. Luulisi sen jo riittävän, mutta kun sisälläkin tuntuu paahtuvan elävältä. Onko aivan liikaa toivoa, että joku pieni sade tulisi? Hiekkatietkin vain pölisevät, kun auto sattuu lenkillä ajamaan ohi. Ukkosta on ennustettu muutamalle päivälle. Kerrankin toivon, että tulisi ukkonen tai edes sade lopettamaan hetkeksi tämän kuumuuden.

Painostavaa hellettähän seuraa ukkonen, näin koulussa ainakin sanottiin. Missä ne ukkospilvet ovat? Itse en ainakaan osaa tehdä mitään tässä kuumuudessa. Keskipäivällähän UV-säteily on voimakkaimmillaan, niin ettei viitsi viettää kamalasti aikaa ulkonakaan.

Tästä tuli kamala valivali-postaus. Nähtävästi on vaikea olla tyytyväinen mihinkään säätilaan. Itselle tosin riittäisi ihan hyvin se +20 astetta lämmintä. Kunniasanalla. Talvella odottaa kesää ja kesällä jotain, mikä viilentäisi helteet. Kesällä sitä huomaa, että talvi onkin ihan kiva juttu. Tai... Antaa olla.