Nytpä päästään postaamaan kunnolla musiikista, tarkemmin ottaen eräästä bändistä. Kuka arvaa? Viiden pisteen vihje: olen maininnut tämän bändin jo aiemminkin blogissani, ensimmäisen kerran vuonna 2009. Kolmen pisteen vihje: kyseisen bändin kolmas albumi julkaistiin tänä vuonna maaliskuun alussa. Yhden pisteen vihje: olin tämän bändin keikalla viime viikolla Varkauden Plantaasirockissa. No, bändihän on...

Taisi tosiaan olla ihan sattumaa, että aloin kuunnella koko bändiä. Oli vuosi 2009. Ensimmäinen kuulemani HH!:n biisi taisi olla Perjantaina tai Jos elämä ois helppoo. Jos elämä ois helppoo oli kuitenkin ensimmäinen HH!:n biisi, jota kuuntelin enemmänkin. Siitä se sitten lähti. Luin netistä, että HH! on 21.11.2009 keikalla Joensuussa ja päätin mennä sinne. Sitä ennen ostin Enemmän kuin elää-levyn. Keikka oli hyvä ja siitä se fanittaminen taisi alkaa. Jouluna 2009 sain HH!:n ekan levyn joululahjaksi.

Joensuun keikka ei jäänyt viimeiseksi. Sitä seurasivat 20.2.2010 Kuopio, 15.5.2010 Kajaani, 10.7.2010 Tuusniemi ja 9.7.2011 Varkaus. Jos ette ole vielä HH!:ta livenä nähneet, niin suosittelen!

Syksyllä 2010 en kuullut HH!:sta niinkään paljoa. Alkuvuodesta 2011 HH! julkaisi uuden singlensä, Kokeile minua. Kyseisen biisin musiikkivideo on aivan huikean hieno. Sitten alkoi olla aika odottaa III-levyn ilmestymistä ja biisinäytteitä.

Demissä oli kilpailu, jossa 1000-2000 ihmistä pystyi voittamaan nettipassin HH!:n levynjulkaisukeikalle eli katsomaan keikkaa netistä Jenkatehtaalta. Osallistuin, joskin olin varma ettei tällä tuurilla missään onnistuttaisi. Nettipassi kuitenkin tuli ja olihan se aika jännä seurata keikkaa netistä.

Ja entäs III sitten? Se oli ehdottomasti odotuksen arvoinen. Kuuntelin sitä lähes koko maaliskuun. Ensimmäisenä kolahtivat Kuule minua, Miltä nyt tuntuu ja Viimeinen maalissa, mutta vähitellen koko levy on kolahtanut. Tykkään kaikista biiseistä omalla tavallaan, enkä voi sanoa, mikä olisi lempparini. Ostakaa se levy ja kuunnelkaa, ette tule katumaan.