Kuuma taitaa olla ainakin tällä hetkellä tämän kesän adjektiivi... Oikeasti, +30 on jo ihan liikaa. Se +20 olisi ihan riittävästi ja +25 ehdoton maksimi. Ei näin, ei näin. Olin maanantaista perjantaihin koiraleirillä ja sielläkin oli todella kuuma, eikä koiria voinut koko ajan kouluttaa. Leirillä myös leikin vähän järkkärillä ja kokeilin lähikuvien ottamista.

Tässä sitten odotellaan, että Ifolor lataisi nuo kuvat jo ja pääsisi tilaamaan ne. Kerran koko sivu jo meni kiinni vaikken klikannut mistään... Sitten sai vain lisätä kaikki kuvat uudestaan ladattaviksi. Ei kiva.

Ajattelinkohan olla koko lomalla kotona? Ensin oli Saksan matka, sitten leiri ja ensi viikolla sukulaisten luokse. Ensi viikon lauantaina Varkauteen Haloo Helsinkiä! katsomaan, 15. päivä Ilosaarirockin Suloklubille ja näin poispäin. Tulostin juuri juna-aikataulunkin.

Ei tee edes mieli mennä ulos, kun on niin kuuma. Keskipäivällä ei kai kannatakaan mennä ulos, ainakaan pitkäksi aikaa, kun UV-säteily on niinkin voimakasta. Varsinkin kun se tänä vuonna on harvinaisen voimakasta. Aurinkorasvaa kului leirillä. Harvemmin aurinkorasvaa muutoin tulee käytettyä, mutta leirillä oltiin niin paljon ulkona, että olisin voinut polttaa ihoni. Onnistuinhan jo polttamaan vähän ihoani rannalla koulun loppumisen jälkeen. En pahasti, vähän vain iho punoitti.

Lisäksi jalat saisivat alkaa ottaa väriä. Taidetaan tällä menolla koulun alkaessa sitten joskus turvautua legginseihin, kun kädet ovat kyllä ruskeat mutta jaloista ei sitten puhuta. Onkohan minulla jo rusketusrajat laseista? Saa nähdä sitten loppukesästä.

Ai niin, tässä on tullut yhden lempiblogini (Be my inspiration.) innoittamana katsottua, millä hakusanoilla tänne blogiin on löydetty. Aiemmin en kirjoittanut niitä edes ylös, mutta nyt ylhäällä on jo muutamia. Aika paljon tänne ollaan näköjään tultu Isadora-hakusanoilla - isadora graffiti nails, isadora ota 3 maksa 2, graffiti kynsilakka, isadora graffiti ja isadora kynsilakat.