Tänään on tullut tehtyä vähän sitä sun tätä. Tavalliseen tapaan on tullut roikuttua koneen äärellä, onkohan se kenellekään enää yllätys? Sitten olin kaverini kanssa kaupungilla ja ostin Anttilasta Suvi Teräsniskan Rakkaus päällemme sataa-levyn. Vähällä oli, etten ostanut myös PMMP:n Kuulkaas live!-DVD:tä, mutta jotekin järki alkoi huutaa vastaan.

Minusta on muutenkin tullut tämän vuoden aikana jotenkin valikoiva shoppailun suhteen. Saatan sovittaa H&M:llä vaatteita mutta aika harvoin tekee enää mieli ostaa mitään. Mietin vain, tarvitsenko ja niin ei tule ostettua niin paljoa kaikkea turhaa, vai mitä?

Gina Tricotin tilaus tuli tänään. Kaksi t-paitaa, kummallakin oli hintaa 9,95 €. Miksi, oi miksi Joensuussa ei ole Gina Tricotia? Vai onko sen viehätys siinä, ettei sitä ole Joensuussa? Kukapa sen voisi tietää.

Illalla kävin äidin ja tämän kummitytön kanssa katsomassa kesäteatterissa näytelmän Ronja ryövärintytär. Odotuksia ei kauheammin ollut, kun en ole sitä kirjanakaan lukenut mutta nyt varmaan pitäisi lukea.