Tänään sitten alkoi lukio. Oppituntien makuun ei vielä aivan täysin päästy, koska vain kaksi tuntia oli lukujärjestyksen mukaan ja muuten olikin ryhmänohjausta. Ne kaksi tuntia sitten sattuivatkin olemaan kemia ja matematiikka. Matematiikassa tehtävät näyttivät aluksi sellaisilta, ettei niitä muista, mutta äkkiä ne muistuivat mieleen ja kirjan tehtävistä en jaksanut tehdä joitain aivan helppoja. Ihme kyllä sain tehtävät nopeasti valmiiksi - ja oikein (tarkistin kirjan takaa). Ei se vaan peruskoulussa noin nopeasti sujunut.

Ruoka on aikaisemmin kuin peruskoulussa eikä se ole niin kiva juttu, iltapäivällä alkoi tulla nälkä mutta onneksi päästiin jo kahdelta tänään. Huomenna pääsenkin jo hyppytuntien makuun, kun sattuu olemaan yksi sellainen. Pitää vähän katsoa, mitä silloin saa tehdyksi.

Katsotaan nyt millaisena tämä päivitystahti saadaan pysymään. En aio luvata mitään, kun kuitenkin lipsun lupauksistani. Huomennapa siis hyppytuntien lisäksi pääsen uuden aineen, psykologian, makuun. Eikä minulla ole vielä psykologian ja maantiedon kirjoja. Ne eivät ole tulleet postissa.