Jos Haloo Helsinki! ei kiinnosta, suosittelen skippaamaan tämän postauksen. Luvassa on nimittäin yllättäen Haloo Helsinki!-hehkutusta, jolta ei voi välttyä. Kyseessä on nimittäin Haloo Helsingin uusin musiikkivideo ja biisihän on tietysti Kuule minua.

Videota en taaskaan tähän postaukseen saanut, joten tyydyn laittamaan linkin siihen. http://www.youtube.com/watch?v=vlN0kF-_cU8 En ymmärrä, miksei se video suostu tulemaan. Upotuskoodin saan nimittäin laitettua ihan hyvin koodinäkymässä, mutta varsinkin esikatselu heittää sen ikuisuuksien päähän. Tätä juttua ei ole tapahtunut Netan blogissa omia videoita lisätessä.

Suosittelen ehdottomasti katsomaan tuon videon. Se on aivan käsittämättömän upea ja koko videon ajan mietin, mikä videon tarina mahtaisikaan olla. Tuo mustavalkoisuus oli upea juttu ja lisäksi auto on käsittämättömän hieno. En nyt rupea omia tulkintojani tässä selittämään, kukin katsokoon itse ja miettiköön itse, mistä video kertoo.

Haloo Helsingin musiikkivideot aina vain paranevat. Ihanaa, että jokaisesta singlestä on tähän mennessä saatu musiikkivideo. Nämä III-levyn musiikkivideot ovat olleet ehdottomasti parhaita. Ensin tuli Kokeile minua, joka oli myös tarinapohjainen video. Sitten tuli Helsingissä ja muuallakin kuvattu Maailman toisella puolen ja nyt tämä Kuule minua. Nämä videot todella jäävät mieleen.