Tänään ranskan tunnilla tuli mieletön halu matkustaa Helsinkiin ja sen innoittamana tietysti päätin tehdä matkakuumepostauksen. Matkakuumettahan ei varsinaisesti helpota se, että katsoo vanhoja matkakuvia... Mutta mennäänpä sitten asiaan, jotta saan joskus kerrottua, minne haluan matkustaa.

Saksa

Ehdottomasti uudestaan! Ehkä vähän pidemmäksi aikaa jonnekin kivaan paikkaan, missä voisi katsoa nähtävyyksiä. Berliinissäkin olisi ihana käydä vielä joskus - sinne on yksinkertaisesti pakko päästä käymään edes joskus. Tykkäsin vain jotenkin Saksasta. Autossa istuminen moottoriteillä oli tietysti välillä puuduttavaa, mutta sitten oli monia muita asioita. Nähtävyyksiä - ja kauppoja. Lisäksi aamupalalla hotelleissa oli hyviä sämpylöitä ja italialaisissa ravintoloissa hyvää pizzaa.

Itävalta

Tännekin uudestaan. Landeck oli aika kiva paikka, vaikka saikin kävellä niin ylä- kuin alamäkiä kävellessä kaupungille ja takaisin perhemajoituspaikalle. Olivathan ne alppimaisemat hienoja.

Italia

Joskus vielä tännekin kunnolla, eikä mitään pientä Reschenin tsekkaamista. Ei minnekään rantaloma-alueelle mielellään, rantaloma ei oikein tunnu kiinnostavalta vaihtoehdolta.

Helsinki

Päästiinpäs takaisin Suomen alueelle. Helsingissä on tullut käytyä. Ostoksille vain, ei siinä mitään sen kummempaa. Junalla pääsee niin helposti...

Kuopio

Sielläkin pääsee ostoksille mukavasti ja tuttujen luona voi majoittua.

Lappi

Lapissa en ole koskaan käynyt, mutta haluaisin ehdottomasti vielä käydä.

Siinä vähän matkakuumeilua tällä kertaa...