Tätä postautta ei ole suinkaan kirjoitettu yöllä niin kuin viestin tiedoissa lukee. Eikä edes 21.10.2011, vaan 20.10.2011 heti edellisen parhaita lehtiä käsitelleen postauksen jälkeen. Vaan mitä järkeä olisi julkaista postauksia yhteen putkeen? Niinpä samalla testaan tätä toimintoa - eli sitä, miten postauksen voi laittaa ilmestymään vaikkapa nyt näin eri päivälle. Kätevää, eikös?

Tämäkin on postausehdotuksen varaan rakennettu postaus. Kyseessä on... HARRASTUSPOSTAUS

Koirat

En ole pitkään aikaan puhunut koirista tässä blogissa, koska on Netan blogi koirajuttuja varten. Kyllä vain. Koiratkin ovat harrastus. Netan kanssa käyn mätsäreissä (=leikkimielinen koiranäyttely) kokeilemassa onnea. Sieltä tulee poistuttua niin parempi punainen kuin huonompi sininenkin nauha kourassa, joskus saatetaan sijoittua. Koirien kanssa kuljetaan metsässä ja pellolla myös pimeässä, sateessa, tuulessa ja kylmässä säässä talvella - asioita, joita en taatusti tekisi jos minulla ei olisi koiraa. Koiraharrastus on kuitenkin yksi maailman parhaimmista harrastuksista ja sen myötä on tullut tutustuttua uusiin ihmisiin.

Valokuvaus

Kaipa tämä jollain asteella on harrastus, vaikken ota sitä haudanvakavasti. Yleensä kuvailen tosin vain koiria ja siinä sivussa ehkä joitain muita juttuja, joita on alueilla, joissa koiria kuvaan. Lisäksi on tainnut tulla selväksi, että kuvaan erinäisiä juttuja tänne ja Netan blogiinkin.

Lukeminen

Luen aika paljon. Nytkin olisi iso pino kirjastoon palautettavia kirjoja. Kun palautan ne, voisin samalla lainata lisää kirjoja. Joskus kun tympääntyy oman kirjahyllyn antimiin, kun ne on tullut luettua noin tuhat kertaa.

Bloggaaminen

No, onhan se tavallaan harrastus. Tuskinpa bloggaisin, jos se ei kiinnostaisi sitten yhtään. Välillä vain on kausia, jolloin on ylitsepääsemättömän vaikeaa keksiä, mistä kirjoittaisi. Nyt tuntuukin, että olen Netan blogiin kirjoittanut aktiivisemmin kuin tänne. Pyöriikö elämäni vain koirien ympärillä?

Musiikin kuuntelu

Joo, tätähän kukaan tähän blogiin eksynyt ei ole varmasti sattunut huomaamaan... Musiikkia tulee tosiaan kuunneltua. Joskus soi Chisu, joskus Haloo Helsinki! ja joskus PMMP, mitä milloinkin. Haloo Helsinki! on yksi lempibändeistäni (niin, sitähän täällä kukaan ei varmasti ole huomannut...), mutta on tosiaan myös monia muita bändejä ja laulajia, joita kuuntelen. Anna Abreun fanittamisen jälkeen huomasin, miten puuduttavaa on kuunnella lähes koko ajan pelkästään yhtä ainoaa bändiä tai laulajaa.