Nytpä sitten toteutetaan saatu postausehdotus, kun omat idea ovat vähissä. Tättärää...

Parhaat lehdet

Olisi ollut liian vaikeaa eritellä vain yhtä, joten valitsin suosiolla kolme.

Demi

Minulle Demiä on tilattu 2009 kesästä asti. Tilauksen aloittamiseen oli syynä se, että Demiä tuli ostettua usein irtonumerona. Aluksi sitä tuli ostettua irtonumerona vain silloin tällöin, jos Anna Abreusta sattui siinä olemaan juttua mutta sittemmin sitä tuli ostettua yhä useammin ja useammin. Tykkään lukea Demiä ja ilmeisesti tänään pitäisi postilaatikkoon tipahtaa uusin Demi. Yleensä selailen koko lehden läpi ja luen samalla tarkemmin kiinnostavammat jutut. Varsinkin mokapalsta ja Salainen palvelu tulee luettua jokaisesta numerosta. Horoskoopitkin tulee luettua, joskaan en niihin oikein usko.

Miss Mix

Miss Mixin tilaaminen aloitettiin muistaakseni syksyllä 2009. Yllättäen tätäkin tuli ostettua irtonumerona - ja joskus ehkä, jos Anna Abreusta oli juttua. Miss Mixinkin selaan läpi ja luen kiinnostavammat jutut tarkemmin. Salakuuntelu ja novelli tulee ainakin lähes aina luettua kunnolla. Horoskoopin lukaisen tästäkin, joskaan en ota sitä niin vakavasti.

Koirat

Koirat on todella kattava ja monipuolinen koiralehti. Aiemmin se ilmestyi kai neljä kertaa vuodessa, mutta nyt se on jo muutaman vuoden ajan ilmestynyt kuusi kertaa vuodessa. Ei sen tarvitsisikaan ilmestyä aiemmin, sen verran monipuolinen se on. Joka numerossa on jotain kiinnostavaa. Lisäksi kuvat ovat hyviä. Tätä tuli aluksi ostettua irtonumeroina, ensimmäiset minulta löytyvät irtonumerot ovat vuodelta 2006. Vuonna 2007 taidettiinkin alkaa tilata tätä lehteä, eikä kertaakaan ole tarvinnut katua.