Nytkin olisi vaikka kuinka paljon hyvältä kuulostavia selityksiä bloggaamattomuuteen, mutta tekosyitähän ne vain ovat. Yritän kirjoitella tänne sitä mukaa, kun keksin jotain enkä yritä väkisin vääntää mitään. En kuitenkaan aio tätä blogia lopettaa, mutta katsotaan josko se kadonnut blogi-innostus tulisi takaisin.

Kysynpähän vain, että missä ihmeessä se lumi viipyy?! Olihan sitä tuossa välillä vähän, mutta sitten sää taas lämpeni, alkoi sataa vettä ja lumi suli pois. Ottaisin tuhat kertaa mieluummin -20 asteen pakkaset kuin vesisateen. Toivottavasti tulisi edes valkoinen joulu... Että tällaista tämä Suomen talvi tänä vuonna on. Saa sitten nähdä, miten paljon tuolle toppatakille tulee käyttöä (ja kun se on vielä niin kiva takkikin!) ja missähän välissä ne kunnon talvikengätkin tulee hankittua... Tällä hetkellä sää näyttää siltä, ettei niitä ihan lähiaikoina tulla tarvitsemaan (ja nyt kun kirjoitan näin, jossain välissä tulee varmasti kunnon pakkaskeli...)

Ensi viikollahan on koeviikko, joten olen tankannut historiaa ja pitäisi historian esseetäkin kirjoittaa. Muutenkin pitäisi lukea vähän sitä sun tätä. Historiastakin pitäisi käsitteitä päntätä, että osaa kokeessa vastata, jos vaikka niitäkin satuttaisiin kysymään.

Ei tässä tämän ihmeellisempää asiaa, palaillaan!