Koeviikon aloitus ja vaikea historian koe. Kouluruokaa ja sitten kaupungille, matkalla pari melkein liukastumista. Kaupoissa kiertelyä, Citymarket ja kotiin. Peltolenkki, puusta tippunutta lunta kameran päällä, liian vähän valoa. Takaisin sisälle. Käynti postilaatikolla, ei postia. Historian kotiessee. Blogi. Englannin, ruotsin ja äidinkielen lukeminen.

Tällaisissa merkeissä siis tämäkin viikko alkaa. Koeviikko alkoi haastavalta tuntuvalla historian kokeella. Aikaa meni puolitoista tuntia. Kouluruuan jälkeen kaupungilla kiertelyä ja tietysti jalkakäytävä oli niin liukas, että melkein liukastuin. Pikavisiitti Citymarketissa ja sitten kotiin.

Koira ja kamera mukaan ja pellolla. Kamera pois laukusta pellon laidalla, ojan yli pellolle ja jostain puusta tippui hieman lunta kameran päälle. Siinä sitä sitten kaivoin kameralaukusta paperia ja kuivasin kameran miettien, että kai se sen verran kestäisi. Kun ei sitä lunta mennyt kuin ulkoisiin osiin (luonnollisesti). Valon määrä oli huima, joten eipä noita kummoisia talvikuvia tullut otettua. Lunta on kuitenkin mukavasti ja Nettakin juoksi pellolla innoissaan.

Ei kun sisälle, tietokoneella oloa ja käynti postilaatikolla. Eikä siellä edes ollut mitään postia. Historian kotiesseen vääntäminen on pakko aloittaa nyt ja sitten innostuin bloggaamaan. Suunnitelmissa vielä englannin, ruotsin ja äidinkielen lukemista. Hiphei!