Taas sitä saadaan yksi vuosi päätökseen. Tämä vuosi on ollut monella tapaa upea ja onpahan mukaan mahtunut paljon kaikenlaista.

Tammikuussa en ilmeisesti tehnyt mitään erikoista. Oli joka tapauksessa talvi ja huomattavasti kylmempää kuin nyt. Helmikuussa oli kylmä. Penkkarit piti tietysti päästä näkemään liian kylmässä säässä. Kävin Kuopiossa, kävin Helsingissä.

Maaliskuun alussa ilmestyi Haloo Helsingin uusi levy. Kuuntelin sitä melkein kuukauden. Tein yhteishaun, täytin kuusitoista vuotta ja ihmettelin ajan kulumista. Vanha järjestelmäkamerarunkoni (Olympus E-300) meni rikki ja tilalle tuli uusi (Olympus E.420).

Huhtikuussa ei tapahtunut kai mitään niin erikoista - ainakaan blogipostausten perusteella. Postaukset kun olivat koirista, musiikista, koulusta ja lukemisesta.

Toukokuussa peruskoulu läheni loppuaan. Hämmästelin asiaa ajan kuluessa nopeasti. Koulupostauksia oli jonkun verran (lähinnä höpötystä peruskoulun loppumisesta..). Mitään kovin tärkeää ei kuitenkaan tainnut sattua tapahtumaan.

Kesäkuussa peruskoulu loppui, enkä itkenytkään niin paljoa kuin luulin. Kävin isäni ja veljeni kanssa autolla Saksassa sekä Itävallassa. Mahtuipa joukkoon pikavisiitti Italian puolellekin. Matkalla oli kivaa. Kesä-heinäkuun vaihteessa olin koiraleirillä lainakoiran kanssa.

Heinäkuussa kävin ensimmäistä kertaa Helsingissä yksin. Majoituin sukulaisten luona ja tulipa sitä käytyä Linnanmäelläkin. Kävin Plantaasirockissa Haloo Helsinkiä kuuntelemassa. Olin kaupungilla kaverini kanssa. Olin Ilosaarirockin Suloklubilla Anna Puuta kuuntelemassa. Valokuvasin paljon.

Elokuussa kävin kaverini kanssa Varkaudessa Anna Abreun keikalla. Aloitin lukion ja tuskailin kemian kanssa. Ensimmäisellä viikolla ajattelin, että mitenkähän mahdan saada kavereita. Pian niitäkin sitten jo alkoi olla.

Syyskuussa tuskailin ranskaa ja päätin lopettaa sen opiskelun kyseisen kurssin jälkeen. Koulussa oli jos jonkinlaista. Alkoi jopa ensimmäinen koeviikko. En stressannut siitä. Ajattelin, että oli ihan mukavaa, kun ei tarvinnut istua pitkään koulussa.

Lokakuussa tajusin taas kerran bloggaamisen vähän jääneen. Bloggasin vähän mistä sattuu, taisin enemmän keskittyä kouluun ja koirahommiin. (Ja niin tämä blogi on jäänyt varjoon)

Marraskuussa bloggasin aika vähän. Kirjoitin itsestäni faktoja, kirjoitin Saksasta. Ihmettelin lumen viipymistä. Ensilumi tuli ja alkoi toinen koeviikko. Taaskaan ei tapahtunut mitään tärkeää (onko se edes mikään yllätys?)

Joulukuussa bloggasin liian vähän taas kerran, enkä enää jaksanut pyydellä sitä anteeksi. Koulussa oli palautuspäivä ja kursseista tuli ihan hyviä numeroita. Kävin Helsingissä ja Porvoossa. Tuli jouluaika ilman joulufiilistä. Leivoin paljon pipareita ja söin jouluruokaa kolmena päivänä. Kävin Kajaanissa Netan kanssa. Olin kaupungilla ystäväni kanssa.

Näin ollen tämä vuosi on saatu tiivistetyksi pakettiin. Aika on mennyt kamalan nopeasti. Tammikuussa ei koskaan tajua, miten nopeasti vuosi onkin jo vierinyt joulukuulle asti. Eikä sitä, miten paljon eri asioita vuoteen mahtuu. Hyvää uutta vuotta kaikille!