Ajatus jumittaa pahasti yhteen kohtaan: SAKSA. Voi ei, taasko jauhan siitä...  Mutta kun, mutta kun! Minkäs sitä ajatuksilleen mahtaa. Nytkin innostuin lueskelemaan Saksan matkan matkapäiväkirjaani. Ei mahda mitään, kun mieleen mahtuu vain Saksa.

Ihan näin pienenä biisivinkkauksena suosittelen Rammsteinin kappaleita Amerika ja Ohne dich. On noita tullut tänäänkin taas vaihteeksi kuunneltua. Rammliedista tulee muuten mieleen Saksan matka. *YLLÄTYS* Nimittäin se osa matkaa, kun Saksassa odotettiin satamassa laivaan pääsyä. Ja ihan näin by the way, Reise, reisekin on kuuntelemisen arvoinen.

Kun keran päästiin taas kerran teemaan nimeltä Saksa, jatketaan sillä. Alpitalpitalpit... Ei ehkä ollut viisain idea googlata kuvia Berchtesgadenista ja Landeciksta. Olihan se vähän liian houkuttava ja eittämättä matkakuumetta lietsova idea. Pakko vielä mainita, että sieltä Googlesta löytyi aika upeita kuvia Alpeista.

Nyt, kun tätä Saksa-aihetta on taas kerran (eikä varmasti viimeisen kerran) sivuttu, voin yrittää luvata (en vannoa), että en ihan heti uudestaan hölise Saksasta. Ainakaan tässä blogissa, oikeasta elämästä en mene takuuseen.