Taisi se talvi sitten oikeasti tullakin. Aamulla, kun päästin Netan ulos, ilma näytti oudosti väreilevän. No, eipä siinä mitään. Kun Netta tuli sisälle, menin keittiöön. Mittari näytti noin -26 astetta. Huhhuh. Tietysti aurinko paistoi täydeltä terältä, mutta kokeisiin lukemisen velvoittamana annoin kameran olla rauhassa.

Saa nähdä, mihin suuntaan nämä pakkaset lähtevät tästä kehittymään. Talven pakkaset ja lumimäärät olivat jo olleet varsin sopivat, -10 astetta riittäisi ihan hyvin. Mutta kaikkea ei voi saada, vaikka haluaisikin. Voi vain katsoa ikkunasta ulos ja huokailla pakkaslukemia.

Viime talvihan oli hyvinkin kylmä ja samoin sitä edellinen. Tänä vuonna ehkä ehti jo tottua liian hyvään. Ehkäpä taas odottaa innolla kevättä kylmyyttä valitellen - ainakin, jos nämä pakkaset jatkuvat pidempään. Hyvä puoli on se, että aurinko paistaa. Huono puoli taas... No, että on niin kylmää.

Ajatuksia on vaikea saada kasaan. Hyvä vai huono juttu, kun edessä on se paljon mainostettu koeviikko. Ja miten minusta tuntuu, että koeviikon alla ja koeviikon aikana saa aikaan paljon enemmän kuin koko jakson (kaksi kuukautta) aikana?