Ei nyt mennä sen tarkemmin meikkaushistoriaani, koska arvelen nyt näyttäneeni sangen tyhmältä ala-steella meikatessani, kun meikkaamistaidot eivät olleet huimat. Että ei se luomiväri silloin mahtanut minun naamallani viisaalta näyttää. Enkä jaksa esitellä kaikkia meikkejä.

En oikeastaan jaksa edes arkisin meikata. Jos meikkaan, niin se on juurikin vain jotain ripsaria ja joskus meikkivoide ja puuteri. Monimutkaisempaa en jaksa, koska meikkaustaidot eivät ole vielä huimat ja aikaa kuluu. Lisäksi minulla on tapana puhdistaa meikit niin tarkasti, etten jaksa mitään isompaa senkään puolesta tehdä.

Siispä ripsariin. Tällä hetkellä on käytössä Maybellinen One By One-ripsari. Ihan kiva juu, en oikein osaa muuta sanoa. Käytössä on ollut myös Lumenen ja Oriflamen ripsaria.


 
Puuteri ja meikkivoide, kummatkin Lumene Natural Coden. Ensimmäistä kertaa ostin meikkivoidetta ja puuteria ysiluokalla. Tuntui, että kun kaikki muutkin. Aluksi vielä jaksoinkin aamuisin meikata, mutta sitten se taas jäi. Meikkivoide loppui jossain vaiheessa viime vuonna ja ostin uuden. Puuteria on vielä jäljellä. Ihan hyvin toimivat, joskin nenä (ja muut naaman alueet, joilla on taipumusta kiiltää) alkaa kiiltää.

P.S. Arvatkaapa, mitä tuolle puuterille tapahtui, kun vein meikkejä takaisin vessaan. Puuterirasia tipahti ja... No, lopputuloksen varmaan arvaatte. Eri kokoisina murusina siis koko puuteri. Jippii!


 
Tämän rajaussysteemin ostin viime joulukuussa. Aika kivaa jälkeä saa aikaan. Ja aina putsatessa tuntuu, että koko ajan jää rajausväriä, vaikka kuinka putsaan (sama juttu muiden rajausvärien kanssa). Tosin toistaiseksi saan vielä pumpulipuikoilla siistiä rajausjälkiä... En siis kamalammin jaksa tätä arkena käyttää.


Lumene Natural Coden paksut rajaustussit, joskus (milloinkohan) hankittu. Älkää kysykö, miksi hankin tuon petroolin värisen. En ole käyttänyt varmaan kuin pari kertaa. Mustaa olen käyttänyt useammin. Tosin aamulla, kun sitä laittaa ja menee kouluun ja katsoo peiliin, näyttää, että osa on mystisesti hävinnyt.


 
Mihinkähän käyttötarkoitukseen tämäkin oli... Ai niin, sisärajauksiin, kun Demissä tai jossain joskus neuvottiin. Vähän vähemmälle käytölle jäänyt. Tämä muuten tipahti lattialla, toivottavasti mitään ei särkynyt.


Lumene Natural Coden paksu rajaustussi ja ohut rajaustussi. Ohuessa sama ongelma värin kanssa kuin paksussakin.


 
Joskus hankittu Lumene Natural Coden luomiväri. Vähän vähemmälle käytölle jäänyt kiitos loistavan luomivärinkäyttötaitoni - eikä tunnu kovinkaan selvästi edes erottuvan tämä luomiväri.


 
Lumene Natural Coden huulipunat. Arkena ei käytössä, koska saisi lisäillä välillä ja lisäksi tuntuu, että huulet kuivuvat, jos näitä käyttää jatkuvammin.


 
Lumenen huulikiilto. Ei tämäkään arkikäytössä. En ole oikein tottunut käyttämään mitään huulipunaa tai -kiiltoa arkisin.