Mikä olisikaan tennareita sopivampi aihe blogipostaukselle talvella? Tunnetustihan en tennareita talvella käytä. Villasukka ei mahdu niihin sisälle enkä halua jalkojen kastuvan tai vaihtoehtoisesti jäätyvän. Kenkäpostauskin toimisi, mutta en jaksa etsiä kaikkia kenkiä ties mistä. Älkääkä kysykö ekasta kuvasta mitään, en ymmärrä miksi se noin mössööntyi.


 
Ensimmäiset tennarini ovat juurikin nämä mustat three-sixtyn tennarit. Minulla ei kylläkään ole harmaintakaan aavistusta siitä, milloin nämä tuli ostettua. Ahaa, 2009 keväällä hankin nämä (omaa blogia selaamalla löytyy hyödyllistä tietoa). Eikä kengänkoko ole enää tuosta 39:stä muuttunut. Käytin silloin joka tapauksessa ja käyttäisin vieläkin, jos jaksaisin hankkia uudet nauhat. Netta nimittäin näppäränä koirana huomasi kerran nauhojen roikkuvan kaapin ovenreunan ali ja päätti pureskella toisen nauhan poikki.


 
Valkoiset Converset laivalta 2009 Ruotsin reissulta. Käytännöllisin väri kyllä tosiaan, likaantuvat siis helposti. Eivät ehkä kurakelin kengät, mutta muuten mukavat. Nämä olivat viime kesänä itse asiassa Saksassa mukana, kun piti jotkut mukavat mutta siistit kengät napata mukaan.


 
Punaiset tennarit keväältä 2010. Aktiivisessa käytössä olleet ja sen kyllä huomaa. Alemmassa kuvassa havainnollistava esimerkki siitä, mitä näille on tapahtunut... Eli ovat kuluneet takaa paljon. Toisessa on jopa reikä. Se on sääli, kun niin ihanat kengät ovat. Muutkin tennarit ovat kuluneet takaa, mutta eivät tuohon pisteeseen asti.




 
Lempitennarit part 2. Turkoosit Converset Helsingistä kesältä 2010. Käytön jälkiä jo löytyy takaa, onneksi ei vielä reikiä. Olisipa kiva, jos kengät eivät kuluisi takaa. Saa nähdä, mitä punaisille tapahtuu, kun toiseenkin tulee enemmin tai myöhemmin reikä. Nämä turkoositkin ovat tosi ihanat ja toivoisin, että ne kestävät käytössä vielä pitkään.