Taas bloggaamassa. Oli koeviikko ja liian monta koetta, kaikista tuli selvittyä. Fysiikka on ainoa, jota jännitän.. Muut menivät varmasti läpi. Tai ainakin uskon, että voin olettaa niin. Varsinkin saksan ja ruotsin kohdalla, ne kokeet eivät nimittäin olleet kovinkaan vaikeat.

Tänään kävin katsomassa agilitykisoja. Alkoi tulla vähän kylmä siellä maneesissa, jossa agilitykisa oli. Pitäähän noita agilitykisoja aina välillä käydä katsomassa, eikös juu? ;) Siellä oli myös jonkun verran shelttejä ja pari lyhytkarvaista collietakin tuli bongattua.
 

 
Tänään piti myös leikata koirien kynnet ja siistiä Netan ja varsinkin Mirun tassukarvat. Vilkku ei tassukarvojen siistimistä ole koskaan tarvinnut (onneksi). Nyt olen yksin kotona. Imuroin oman huoneen, olohuoneen ja keittiön sekä siivoilin vähän vessaakin. Tein myös jonkinlaista salaattia. Makaronia, tomaattia, kurkkua, tonnikalaa, omenaa. Nam. Makaronien keittämisen jälkeen tosin tajusin, että olisi tuo salaatti ilman makaroniakin toiminut...
 

Tässä pääsiäisenä pitäisi vähän siivotakin... Tällaisia perusjuttuja, joten hypätäänpä asiasta kukkaruukkuun. Koulu. Tämä vitosjakso on hivenen helpompi, eikä ole yhtään 8-16 päivää ♥ Ihanaa. Kun tämä jakso loppuu, alkaa kesäloma. Eikä siinä vielä kaikki - tämän jakson jälkeen matikasta (lyhyestä sellaisesta) on puolet ohi! Kemia ja fysiikka (no, fysiikasta ei 100% tietoa vielä) ovat onnellisesti takana.
 

 
Tänä iltana meinasin ensin ommella Netalle kaulapannan, mutta mutta... Ajattelin, ettei enää nyt yhdeksän jälkeen kannata nostaa ompelukonetta esille ja alkaa sählätä. Ehkäpä huomenna sitten, jos huomenna sattuu huvittamaan. Toivottavasti huomenna olisi parempi sää kuin tänään..
 

Olen tänään(kin) kuunnellut Adelen musiikkia Youtubesta. Voi kun se levy tulisi tiistaina postissa, en malttaisi enää odottaa. Minäkö muka kärsimätön?