Viime aikoina on ollut hieman kiireistä. Sanakokeita ja läksyjä, kaikkea enemmän tai vähemmän tärkeää, joten bloggaaminen on vähän jäänyt. En ole saanut vieläkään karsittua Viron kuvia, mutta tänään alan kirjoittaa tänne Viron matkasta. Kuvat tulevat sitten myöhemmin vaikka erillisenä postauksena, koska jos odotan, että saan kuvat karsittua, kerron matkasta luultavasti vasta muutaman viikon päästä...

Ensi vuoden kurssivalinnat tehtiin joskus ja nyt on lukujärjestysten vuoro. Ne olivat valmiina, mutta onneksi niihin sai tehtyä parit pienet muutokset. Lukujärjestykset ovat siis melkein valmiita. Ensi vuodelle tulee ruhtinaalliset 30 kurssia. Viisi kurssia vähemmän kuin tänä vuonna, sillä tälle vuodelle tulee yhteensä 35. En edes halua ajatella, miten tiukkaa ensi vuonna olisi, jos yrittäisin pakertaa lukion läpi kolmessa vuodessa.

Muuten tässä ei ole tapahtunut mitään erikoista, koska on ollut koulua. Koulua koulua koulua. Koeviikko lähestyy uhkaavasti ja kohta on loma! Sain jopa kesätöitäkin.