No niin, taas täällä. Toivottavasti tämä nyt näkyy, kun eilen ei suostunut toista postausta laittamaan. No joo, mutta laitan nyt kuvat nomination-korusta. Otin kuvat uudella kameralla. Uusi kamera muuten on merkiltään Olympus 850 SW :)

Tässä nyt ensiksi kuva tästä nomination-korusta kokonaisena. Nuo palaset saa irti toisistaan, ja tähän on tarkoitus kerätä sellaisia irtopalasia :) Tän saa ranteeseen helposti, kun tää silleen "venyy". Palaset siis saa irti toisistaan. Mutta on vaikea saada takaisin, kokeilin kerran irroittamalla yhdestä paikasta ja sain ne takaisin yhteen kun käytin hammastikkua apuvälineenä. Näissä aidoissa lukee ulkopuolella NominatioN ja sisällä lukee jotain, joka myös todistaa sen aitouden.

Sitten tässä kuvassa lähempää, lähinnä sen irtopalan kohdalta. Eli kun sain tämän, siinä oli tuo tassukuva :) Noita irtopaloja on eri hintaisia, tänään kävin Joensuussa katsomassa muutamassa liikeessä. Kirjainpalat olivat halvimpia, 16 euroa kappale. No, pitää tässä miettiä, mitä palasia tähän kerää :)

Vihdoinkin on saatu siivottua. Ja luin nyt kokeisiinkin, kirjoitin venäjän kappaleiden sanat paparille ja luin kemian koealueesta pari kappaletta. Tai oikeastaan kävin läpi. No kuitenkin, aika paljon toimintaa ensi viikolla, kun on venäjän sanakoe, venäjän koe, ruotsin koe, kemian koe ja vielä kaiken lisäksi liikuntapäivä. Mutta eipä tässä muuta.