Tänään pakkasta ei ollut enää niin paljoa kuin ennen. Huomenna sitten Kuopioon ja eihän sinne ole paljon lämpimämpää luvattu, mutta elämä on. Gina Tricot, täältä tullaan!

Tänään käytiin katsomassa vanhojen päivän tanssit lukiolla ja pakko sanoa, että se näytti niin vaikuttavalta. Entä ne mekot sitten? Upeita, ihania, kauniita... Vau.

Vielä viime kesänä sanoin etten kyllä lukiossa aio osallistua vanhojen päivän tansseihin, mutta mielipide on muuttunut, jos ei tarvitse tuhlata liikaa rahaa mekkoon. Oma tanssitaito asiassa huolestuttaisi kyllä eniten, mutta eihän vielä olla edes lukiossa asti...

On vähän kouluhommiakin tehtävinä, mutta viikonloppuhan tässä vielä on aikaa. Viikkoa 10 (hiihtoloma!) odotellessa. Kokeita ehtii tietysti olla sitä ennen. Onneksi kielet ovat aika helppoja.

Pitäisi vielä pakata huomiselle ja aamulla sitten körötetään bussilla Kuopioon. Viime vuonna 20.-21. helmikuuta, eli suunnilleen vuosi sitten. Silloin kävin 20. päivä Haloo Helsingin keikalla ja 21. päivä oli Anna Abreun ja Antti Tuiskun Popin kuninkaalliset-kiertueen keikka. Tänä vuonna ei olla menossa tosin millekään keikalle Kuopioon, että ei sen puoleen.