22.4.

Mentiin bussilla Helsinkiin ja taksilla Länsiterminaaliin. Odotettiin lautalle pääsyä ja jonotettiin. Päästiin lopulta lautalle ja vietiin matkatavarat säilytykseen. Sitten suunnattiin kannelle kuvaamaan. Kuvaamisen jälkeen käytiin syömässä hampurilaisateriat. Muuten aika kului käymällä laivan kaupoissa ja tietokoneen äärellä, kunnes oltiin maissa.

Kun päästiin ulos, suunnattiin taksilla bussiasemalle ja ehdittiin juuri hyvin bussiin. Suuntana oli siis Tartto. Bussissa väsytti. Matka kuluikin lähinnä MP3:n kuulokkeet korvilla. Kun saavuttiin Tarttoon, bongasin jopa eläinkaupan. Bussiasemalta käveltiin hotellille. Lepäilyn lisäksi aika kului taas läppärin äärellä, olihan hotellissa langaton netti.

Lepäilyn jälkeen kierreltiin ja valokuvattiin. Mentiin syömään Tavernaan. Söin jonkunlaista pitsaa, en muista enää tosiaankaan, mitä. Edullista oli joka tapauksessa. Ruokailun jälkeen kierreltiin taas ja valokuvia tuli napsittua. Bongasin jopa Seppälän.

Käytiin Kaubamajasta kai vähän jotain ruokaa. Vettä ainakin. Vesi vain osoittautui hiilihapolliseksi, jotenä iti kävi ostamassa hiilihapotonta vettä. Loppuilta kului läppärin äärellä.