Mitään epäonnista ei ole ainakaan minulle sattunut tänän. Olin vain tavalliseen tapaan koulussa ja siinä kaikki. Tai no, kävin kaupungilla. Harkitsin uusien tennareiden ostamista Anttilasta, mutta päädyin ostamaan kaksi kynsilakkaa. Kun osti kaksi Isadoran Wonder Nail-kynsilakkaa, sai kaupan päälle ohuen siveltimen ja koristeluoppaan. Graffitikynsilakat olivat tarjouksessa, mutten niitä ostanut. Jännään nyt, ovatko nuo vanhat graffitilakat kuivuneet purkkiinsa.

Eilen tuli Adelen levy postissa. Mahtavaa, upeaa, ihanaa! ♥ Someone Like You ja Set Fire to the Rain ovat tämänhetkisiä lemppareitani. Tämä levy ei selvästikään ollut turha hankinta. Mitään tarkempaa en toistaiseksi osaa sanoa, joten palataan asiaan, kun olen tutustunut levyyn vähän paremmin.

Vanhojentanssiprojektista taas... Näin viime yönä vanhojentansseista unta. Siinä menin kauppaan sovittamaan jotain mekkoa. Mekossa oli edessä ylhäällä neppareita. Ihmettelin, koska mekko oli jotain trikoota. Kangas oli vaaleansinistä ja siinä saattoi olla kukkakuvioita, unista ei muista aina ihan kaikkea...

Kokeenpalautuksista selvittiin ja kaikki viime jakson kurssit ovat kunnialla takana. Fysiikkakin meni läpi - kokeesta tuli 7- ja kurssista 7! Paremmin kuin osasin odottaa. Ruotsin kurssista saatu kymppi (koe 9½) kruunasi koko jakson. Jakson numeroita ovatkin siis 7, 8, 8, 9, 9, 9 ja 10. Eipä ole hullummin mennyt.

Koska yritän leikkiä ahkeraa bloggaajaa, postausideoita otetaan vastaan ja toteutetaan, mikäli toiveet ovat mahdollisia. Jos taas tulee omituiseen aikaan postattuja postauksia, ne on tehty edellisenä päivänä ja ajastettu, ettei kaikki tule saman päivän aikana.

Palaanpa vielä tuohon kynsilakkaan, kun sain vihdoin graffitilakkaa läntättyä toisen käden kynsille. Aluksi tuo näytti vähän kuivahtaneelta, ei levinnyt kovinkaan helposti. Sain kuitenkin pari tippaa tuosta purkista. Onkhoan vihreä graffitilakka samassa kunnossa. Onko mitään vinkkejä, mitä tehdä, jos kynsilakka alkaa kuivahtaa, muttei haluaisi ostaa uutta?