Joskus ala-asteella en vielä liiemmin välittänyt koruista. Joskus kasiluokalla aloin innostua enemmän kaulakoruista. Nykyisinkin aika usein on kaulassa joku koru. Yleisesti tykkään pidemmässä narussa roikkuvista isoista kaulakoruista, mutta myös pienempiä riipuksia on. Alla olevassa kuvassa muutamia kaulakoruja. Korulippaassa on enemmän puuhelminauhoja, joskaan en niitä nykyisin enää juurikaan käytä.

Muutama rauhanmerkkikoru löytyy siis, kuten kuvastakin huomaa. Vasemmassa alalaidassa oleva koru oli aiemmin rannekoru, mutta se oli liian iso rannekoruksi minulle, joten se sai luvan muuttua kaulakoruksi... Käyhän se nyt niinkin.


 
Rannekoruja käytän silloin tällöin. Ensimmäisen Nomination-korun sain 2009 synttärilahjaksi. Se on tullut täyteen, mutta tyhjistä paloista ja uusista kuvapaloista muodostuu uusi ranneke. Rannekorujakin löytyy erilaisia. Nominationit ja esimerkiksi tuo vihreä rannerengas ovat kivoja. Monesti kun rannekorut meinaavat olla liian isoja ranteeseen... Rauhanmerkki teema toistuu taas, tuo rauhanmerkkirannekoru on Cubuksesta. Minulla oli aiemmin samantapainen Lindexiltä, mutta se otti ja hajosi rannekkeesta.


Sormuksia en kauhean usein käytä. Mustan sormuksen ostin H&M:ltä kesällä 2010 ja toinen sormus onkin luokkasormus. Satunnaisessa käytössä tosiaan.


 
Hiusjuttujakaan ei kamalasti löydy. Parit pinnit, joku hiuskukka ja nuo hiuspannat. Noita hiuspantoja käytän joskus satunnaisesti. Hiuksia en yleensäkään jaksa mitenkään erikoisesti laittaa, eli ei ole sen kummempaa tarvetta erikoisille hiusjutuille.

 
Vöitä löytyy nämä kaksi. Nämäkin kuuluvat sarjaan harvemmin käytän. Ruskea on Gina Tricotista viime vuoden talvelta ja valkea Seppälästä kesältä 2010. Ruskea on mukavamman tuntuinen. Yleensä käytän tällaista vyötä erään tietyn mekon ja erään tietyn paidan kanssa.